Închide meniul

Mihai Stoichiță, anunț incredibil despre noul selecționer: „Aveți răbdare! Vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 15:52

Mihai Stoichiță, anunț incredibil despre noul selecționer: „Aveți răbdare! Vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la naționala României

Hepta

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la naționala României, imediat după victoria cu Liechtenstein, scor 2-0. Rădoi și-a asumat ratarea obiectivului: acela de a duce România la barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță spune că Mirel Rădoi poate rămâne selecționer

„Aveți răbdare, pentru că zilele următoare vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi. El are contract cu Federația până pe 30 noiembrie. Vom încerca să vorbim. Poate să continue la națională, de ce nu?! 

Am văzut ce a declarat și după Armenia și după Liechtenstein, dar la supărare, la cald, omul spune multe. Nu e așa simplu. E foarte apreciat și iubit de jucători. Eu nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”, a spus Mihai Stoichiță pentru gsp.ro.

Mirel Rădoi și-a anunţat plecarea de la naţionala României

Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

România a ratat calificarea la CM 2022

România a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

România a ratat cea de-a şasea campanie consecutivă de calificare la un campionat mondial. Ultima oară când am participat la un turneu final a fost în 1998, când Generaţia de Aur scria istorie pentru ţara noastră.

De atunci, am ratat calificările pentru ediţiile din 2002, 2006, 2010, 2014, 2018 şi, acum, 2022. Cel mai aproape am fost în preliminariile pentru 2002 şi 2014, atunci când am fost eliminaţi la baraj, de Slovenia, respectiv Grecia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și