Închide meniul

Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană: „Cu ei nu mi-e frică!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 15:42

Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană: „Cu ei nu mi-e frică!

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor

Mihai Stoichiţă, în timpul unui eveniment/ Hepta

Mihai Stoichiţă este convins că România U21 poate să devină campioană europeană. Directorul tehnic de la FRF susţine că „tricolorii mici”, pregătiţi de Emil Săndoi, pot produce surpriza la turneul final care se va desfăşura în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 va disputa două meciuri de pregătire la finalul acestei luni. Echipa naţionala va da repetiţia finală înainte de Campionatul European, şi se va duela cu Portugalia, pe 24 martie, şi cu Germania, pe 28 martie. Europeanul de tineret se va desfăşura în acest an, în vară, şi va fi găzduit de România şi Georgia.

Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană

Mihai Stoichiţă a analizat jucătorii de la echipa naţională de tineret. Acesta i-a dat exemplu pe David Miculescu şi Constantin Grameni, despre care susţine că sunt jucători care pot decide meciuri.

De asemenea, directorul tehnic de la FRF a declarat că nu ar trebui să se „facă un caz” din faptul că unii jucători refuză convocarea la echipa naţională, deoarece Emil Săndoi are la dispoziţie jucători care pot câştiga Campionatul European U21.

„De câteva zile stau numai la echipele naționale și mă uit și eu când intru la o ședință ce e în jurul meu. Mă uitam ieri (n.r. – marți) la U21, pentru că m-am dus și am stat cu Emil Săndoi și cu băieții la o analiză a meciurilor Portugaliei, și când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Reclamă

Și noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa națională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Și când m-am uitat la ei le-am spus: ‘cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câștig Campionatul European’. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare poate să vină după ce termină acțiunea din vară Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiți la ei, păi când spui numele astea, probabil dacă ai avea echipa națională U21 pe mână te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiță s-a declarat impresionat de cum se prezintă „tricolorii”

Mihai Stoichiță s-a declarat impresionat de cum se prezintă „tricolorii”. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit la superlativ despre elevii lui Edi Iordănescu. În luna martie, România le va înfrunta pe Andorra și Belarus, în preliminariile EURO 2024.

„Este dorinţa tuturor, să strângem 6 puncte. Am fost la ultimul antrenament al celor mari. Sunt foarte încrezători, foarte bine. Antrenamentul a fost separat pentru unii.

Dar sunt bine de tot. Şi ca atitudine şi de modul în care convieţuiesc. Aşa atmosferă liniştită, serioasă, de foarte multă vreme n-am văzut. M-au impresionat. Sunt foarte hotărâţi toţi. Nici nu îşi pun problema să nu câştige.

Nu sunt probleme medicale. Miercuri vor fi două antrenamente. Iar joi se pleacă în Andorra. Mereu trebuie să tratezi foarte serios meciurile”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și