Închide meniul

Mihai Stoichiță, întâlnire de „gradul 0” cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României! Se grăbesc negocierile

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2024, 19:25

Reclamă
Mihai Stoichiță, întâlnire de „gradul 0 cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României! Se grăbesc negocierile

Mihai Stoichiță, întâlnire de "gradul 0" cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României

Mihai Stoichiță / Captură AntenaSport

Mihai Stoichiță a avut deja o întâlnire de „gradul 0” cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României. Directorul tehnic al FRF a reacționat imediat după ce Gică Hagi a refuzat să preia postul rămas liber după plecarea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” i-a transmis lui Răzvan Burleanu că preferă să rămână la clubul pe care îl patronează, Farul. Șeful fotbalului românesc a decis astfel să grăbească negocierile cu un alt tehnician.

Mihai Stoichiță, întâlnire de „gradul 0” cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României

Mihai Stoichiță a participat la negocierile purtate cu Gică Hagi la Constanța. El s-a și văzut cu cel care are acum prima șansă de a sta pe banca naționalei după EURO 2024.

Potrivit iamsport.ro, Stoichiță s-a întâlnit luni după-amiază cu Adi Mutu. Cei doi au petrecut mai multe ore împreună. „Briliantul” este aproape de a deveni noul selecționer al României.

După discuțiile purtate cu Adi Mutu, Mihai Stoichiță va fi prezent în tribunele stadionului din Ploiești, la derby-ul Petrolul – Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, Adi Mutu și Mirel Rădoi sunt singurele variante pe care le mai iau în calcul conducătorii FRF. Ambii sunt liberi de contract și tentați să devină selecționerii României.

Reacţia FRF, după ce Gică Hagi a refuzat să devină selecţionerul României

Cei de la FRF au emis un comunicat de presă prin care îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru deschiderea de a veni la echipa naţională şi au transmis că îi înţeleg motivele.

Federația Română de Fotbal dorește să își exprime recunoștință față de domnul Gheorghe Hagi pentru deschiderea și dorința sa de a prelua conducerea echipei naționale de fotbal a României.

Reclamă

Hagi este un simbol al fotbalului românesc, iar angajamentul său continuu față de acest sport este deosebit de apreciat. FRF înțelege însă motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu prelua, în acest moment, rolul de selecționer al echipei naționale și respectă decizia sa.

FRF îi urează mult succes în continuare în cadrul proiectului Farul Constanța, având deplina încredere că Gheorghe Hagi va continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea fotbalului românesc, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere.

Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, domnul Hagi va conduce echipa națională a României de pe banca tehnică spre noi succese. Spiritul său ambițios, dăruirea și pasiunea pentru fotbal reprezintă valori esențiale care, cu siguranță, la momentul potrivit, vor aduce beneficii imense echipei naționale.

În perioada imediat următoare, Administrația FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecționer al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice„, a anunţat FRF printr-un comunicat de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici ia startul la 100 de metri

23:22

„Am simţit că am atins primul!” Rivalul lui David Popovici, uluit după ce „Regele Nataţiei” a câştigat medalia de aur

23:21

„Primul medaliat olimpic al României la Paris vine de la DINAMO” David Popovici a adus sărbătoarea la clubul din Ștefan cel Mare

23:13

Reacţia de milioane a Simonei Halep, după ce David Popovici a devenit campion olimpic

23:08

„Nu mi-a păsat de medalie!” David Popovici, discurs uriaş cu medalia olimpică de aur la gât: „A fost ca o luptă de câini”

22:57

„Suntem pierduţi!” Ilie Năstase, discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic: „E prea puţin!”

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și