Închide meniul

Mihai Stoichiţă l-a înjurat ca la uşa cortului pe Adi Mutu, spre stupefacţia jurnaliştilor aflaţi în sala de conferinţe. Reacţia "Briliantului"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 21:09

Mihai Stoichiţă l-a înjurat ca la uşa cortului pe Adi Mutu, spre stupefacţia jurnaliştilor aflaţi în sala de conferinţe. Reacţia "Briliantului"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Adrian Mutu nu a putut sta pe bancă la meciul României U21

Fără a realiza că este filmat, directorul tehnic al FRF s-a uitat la telefon și imediat l-a înjurat pe selecționer. "F***** în gură, Mutule! Te dau afară", a spus Stoichiță, spre surprinderea jurnaliștilor prezenți în sală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu

UPDATE 00:30: Mihai Stoichiță și-a cerut scuze pentru jignirile aduse lui Adi Mutu!

Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o”, a transmis Stoichiță prin intermediul FRF.

"Briliantul" a avut o intervenție din izolare și nu s-a arătat afectat de acest episod. A ținut să asigure că acest derapaj a veni sub formă de glumă.

"L-am felicitat şi am vorbit puţin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el", a declarat Adi Mutu pentru Telekomsport.

Reclamă

Selecționerul României U21 nu a stat pe bancă după ce au fost depistate două cazuri de Covid-19 în lot. Chiar dacă el a fost testat negativ, a decis să nu își asume niciun risc.

"Nu cred că aş fi stat pe bancă nici la meciul cu Danemarca, vorbind cu preşedintele, eu fiind contact direct cu antrenorul meu secund i-am spus că e mai bine şi mă simt responsabil să nu mă duc acolo între băieţi pentru că acum sunt bine. Nu am niciun simptom, dar perioada de incubaţie a virusului este de 1 şi 7 zile. Nici acasă nu mă duc până vineri, când voi face din nou un test. Abia după ce sunt negativ voi pleca acasă", a mai spus Mutu.

Rezultatul înregistrat cu Malta U21 nu a ajutat-o prea mult pe reprezentativa tricoloră. Pentru a se califica la turneul final, România U21 este obligată să o învingă pe Danemarca U21, în ultimul meci din grupă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu nu a stat pe banca naționalei de tineret
  • Mihai Stoichiță a avut o reacție surprinzătoare
  • Detaliile oferite de selecționerul României U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și