Închide meniul

Mihai Stoichiță, mesaj entuziasmant legat de naționala României: „Eu spun că ne vom califica!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 23:04

Mihai Stoichiță, mesaj entuziasmant legat de naționala României: Eu spun că ne vom califica!”

Mihai Stoichiţă, reacţie imediată după acuzele aduse de Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoichiță a avut un mesaj entuziasmant legat de naționala României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta sâmbătă, 25 martie, în preliminariile EURO 2024, contra reprezentativei Andorrei.

Mihai Stoichiță, mesaj entuziasmant legat de naționala României

Mihai Stoichiță susține că este încrezător că România va avea evoluții bune în 2023 și se va califica la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

„Elveția e o echipă foarte bună. Nu din grupul elitist al marilor puteri, dar o echipă cu care, dacă facem comparație cu ce am fi putut să jucăm, putem juca și să câștigăm. Trebuie să ne gândim: e mai ușor cu Elveția decât cu Anglia sau Franța?

Da. Eu sunt un optimist și spun că ne vom califica. Mă gândesc că și egalul e bun cu Elveția, dar în sinea mea sper să jucăm la fel de bine ca în meciul cu Austria, când am câștigat cu 3-2”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru sport.ro.

Reclamă

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Toate meciurile pe care naționala României le va juca în preliminariile pentru EURO 2024 vor începe la ora 21.45.

Programul României în preliminariile EURO 2024

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și