Închide meniul

Mihai Stoichiță, mesaj pentru „tricolori” înaintea partidei cu Israel: „Trebuie să fim eficienți”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 23:27

Mihai Stoichiță, mesaj pentru tricolori” înaintea partidei cu Israel: Trebuie să fim eficienți”

Stoichiţă, în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiță a transmis un mesaj pentru „tricolori” înaintea partidei cu Israel. Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre misiunea echipei naționale, care se poate califica la EURO dacă nu pierde duelul din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

Mihai Stoichiță, mesaj pentru „tricolori” înaintea partidei cu Israel. Ce a spus oficialul Federației

Mihai Stoichiță este de părere că prinicpalul obiectiv pe care echipa națională în are este să nu piardă duelul din Ungaria, cu selecționata din „Țara Sfântă”. De asemenea, oficialul FRF a dezvăluit și faptul că moralul din vestiarul primei reprezentative este unul excelent, înaintea partidei cu Israel.

„Important este să nu pierdem, normal că îmi doresc să câștigăm, dar ne dorim să ne calificăm. Nu calculez șanse, șansa este un hazard până la urmă. Jucătorii au un moral foarte bun. Dacă ești neînfrânt normal că ai un moral foarte bun. Ținând cont de ce se întâmplă nu se poate să nu ai moral bun.

Totul e să ai tărie de caracter, moralul ți-l dă rezultatul. Edi Iordănescu este foarte încrezător, gândește formula de start, antrenamentul de mâine va fi definitoriu. Își face planurile conform tacticii pe care vrea să o adopte. E un meci deosebit.

Reclamă

Trebuie să fim eficienți, asta este foarte important. Este presiune, și eu sunt emoționat. Nu prea se doarme, stai și te gândești noaptea, asta este viața”, a spus Mihai Stoichiță, la sosirea echipei naționale în Ungaria.

Scenariul în care România, Elveția și Israel se califică la EURO 2024

România, Elveția și Israel se pot califica toate trei la EURO 2024, scenariul nefiind chiar unul nerealist. Dacă primele două vor ajunge la competiția din Germania, calificate din Grupa I, israelienii mai au o șansă de a merge la EURO.

Astfel, dacă România nu pierde duelul de la Budapesta, cu Israel, tricolorii și elvețienii se vor califica la EURO 2024, locul în Grupa I al fiecăreia urmând a fi stabilit pe 21 noiembrie, în meciul direct de pe Arena Națională, transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În această situație, conform uefa.com, Israel va ajunge la play-off-ul din martie 2024, care va stabili ultimele trei echipe calificate la EURO 2024.

Israel se va afla astfel printre cele 12 echipe cu rezultate notabile în Nations League, ediția 2022-2023, care vor lupta pentru ultimele trei locuri disponibile pentru EURO.

Cele 12 echipe vor fi împărțite în trei grupe și vom avea parte de un sistem eliminatoriu, cu semifinale și finală, într-o singură manșă. Cele trei câștigătoare vor obține biletele pentru EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și