Închide meniul

Mihai Stoichiţă, replică pentru Helmut Duckadam! Ce i-a răspuns după ce „Eroul de la Sevilla” a spus că „schimbă jucătorii şi face tactica”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2021, 14:29

Mihai Stoichiţă, replică pentru Helmut Duckadam! Ce i-a răspuns după ce „Eroul de la Sevilla a spus că „schimbă jucătorii şi face tactica

Mihai Stoichiţă este directorul director tehnic al FRF

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoichiţă, replică pentru Helmut Duckadam

„Domnul Stoichiţă schimbă şi el jucătorii în timpul meciului”, a dezvăluit Helmut Duckadam pentru AS.ro. Replica lui Mihai Stoichiţă nu s-a lăsat aşteptată. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal susţine că nu a făcut nicio schimbare pentru că respectă meseria de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost acuzat nu numai de asta. Nu mai am nostalgia meseriei de antrenor. Am un rol care îmi place, în care trebuie să fiu extrem de echilibrat. Nu am făcut niciodată schimbările la echipa naţională, aceasta este o afirmaţie pe care le fac unii cu anumite interese.

Eu ştiu cine sunt, cum mă comport şi cât de civilizat fotbalistic sunt. Respect meseria în primul rând. Încerc să-i ajut pe antrenori, nu să-i pun în situaţii delicate. Nu sunt un şef, sunt un colaborator al antrenorilor echipei naţionale. Şef sunt în organigramă, dar nu mă comport ca un şef”, a declarat Mihai Stoichiţă, în cadrul unei conferinţe de presă.

EXCLUSIV | Helmut Duckadam a aruncat bomba! FRF, pe modelul FCSB: „Stoichiţă schimbă jucătorii şi face tactica!”

Helmut Duckadam a aruncat bomba! La Federația Română de Fotbal e ca la FCSB: schimbările se fac prin telefon. „Eroul de la Sevilla” știe că Mihai Stoichiță se bagă peste antrenori.

„Toată lumea îl acuză pe domnul Becali că se implică la echipă, la schimbări. Am înţeles că acelaşi lucru se întâmplă şi la Federaţie! Domnul Stoichiţă schimbă şi el jucătorii în timpul meciului. Să ne amimtim doar la ultimele meciuri, cu Israel…. când am înţeles că a schimbat şi jucători. El face şi tactică în vestiar”, a declarat Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și