Închide meniul

Mihai Stoichiţă se compară cu Creangă şi Eminescu după ce l-a înjurat pe Mutu ca la uşa cortului. "Îmi permit asta, să fie clar!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 8:25

Mihai Stoichiţă se compară cu Creangă şi Eminescu după ce l-a înjurat pe Mutu ca la uşa cortului. "Îmi permit asta, să fie clar!"

Hepta

Adrian Mutu, înjurat de Mihai Stoichiţă

"N-am citit nicio critică la adresa lui Eminescu sau Creangă că au mai scris prostii în intimitate. Cu Mutu am purtat o discuție privată, pe care unii și-au permis s-o facă publică. Nu dădeam nicio declarație la microfon. L-am felicitat pentru ceea ce a făcut cu echipa U21. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meritele au fost ale lui, nu ale mele. Îl cunosc de copil, am o relație specială cu Mutu, care-mi permite să-l mai și înjur, ceea ce nu-l deranjează. Să fie clar pentru toți acest lucru! Cine mă cunoaște știe că sunt mai libertin în exprimare, dar mai bine te înjură Stoichiță decât să te biciuiască alții", a dezvăluit Stoichiţă, pentru gsp.ro. 

Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adrian Mutu înaintea unei conferinţe de presă

Înlocuitorul lui Adi Mutu pe banca micilor tricolori, Mihai Stoichiță, a avut o reacție uluitoare înainte de startul conferinței de presă. Asta după meciul dintre România U21 şi Malta U21, 4-1.

Fără a realiza că este filmat, directorul tehnic al FRF s-a uitat la telefon și imediat l-a înjurat pe selecționer. "F***** în gură, Mutule! Te dau afară", a spus Stoichiță, spre surprinderea jurnaliștilor prezenți în sală. Acesta şi-a cerut apoi scuze într-un comunicat emis de FRF. 

"Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. 

Reclamă

Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o”, a transmis Stoichiță prin intermediul FRF.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și