Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Miodrag Belodedici, dezvăluire spectaculoasă. Cum au reacţionat kosovarii când au auzit că au picat cu România în preliminariile EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 19 octombrie 2022, 12:26

Miodrag Belodedici, dezvăluire spectaculoasă. Cum au reacţionat kosovarii când au auzit că au picat cu România în preliminariile EURO 2024

Miodrag Belodedici, dezvăluire spectaculoasă

Grupa României, din preliminariile EURO 2024 / frf.ro

  • Miodrag Belodedici, dezvăluire despre reacţia kosovarilor
  • Belo susţine că doar locul 2 poate fi vizat de tricolori, în preliminariile EURO 2024

Miodrag Belodedici a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Fostul mare internaţional anunţă că suporterii din Kosovo s-au bucurat că au picat în grupă cu România, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Belo susţine că doar locul 2 poate fi vizat de tricolori, ţinând cont de rezultatele din ultima perioadă. În grupa de Nations League, am obţinut doar două victorii şi am şi retrogradat.

Miodrag Belodedici, dezvăluire spectaculoasă

„Tot timpul ne calificăm. Vorbeam cu un sârb de lângă Kosovo, de-acolo, şi l-am întrebat ce părere au despre România, că au picat cu noi în grupă? Mi-a spus că s-au bucurat. Păi şi noi ne-am bucurat că suntem cu Kosovo.

Reclamă

Însemnă că şi noi, şi ei ne gândim că suntem naţionale mai slabe şi că avem şanse să câştigăm. Au văzut ce putem şi au zis că au şanse. Locul 2 e realist.

Cred că la locul 2 se gândesc oamenii de la noi. E şi locul 1, dacă câştigi cu Elveţia sau Israel, dar până acum ce am demonstrat? Ne uităm în spate, nu am demonstrat”, a spus Belodedici, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Ianis Hagi, hotărât să ducă România la EURO 2024

Ianis Hagi e hotărât să ducă România la EURO 2024. Mijlocaşul de 23 de ani de la Rangers încă se recuperează după ce a fost operat, dar e gata să revină pe teren. Vrea să ajute naţionala tricoloră să obţină o nouă calificare la un turneu final, aşa cum făcea tatăl său Gică Hagi.

Ianis Hagi are 24 de selecţii la prima reprezentativă şi 2 goluri. Îşi doreşte cu orice preţ să obţină calificarea din Grupa I, din care mai fac parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

„Eu vin la echipa naţională să fac performanţă, ăsta sunt eu. Mentalitatea mea a fost să fiu cel mai bun. Am crescut în această mentalitate datorită Academiei, echipelor la care am fost când am fost mic. Şi pur şi simplu aşa m-am născut.

Reclamă 4 / 0/3

Acum totul depinde ca fiecare jucător care joacă la echipa de club să fie sănătos. Am văzut şi alte ghinioane, la Dennis (n.r. Dennis Man), la Vali (n.r. Valentin Mihăilă). Sunt jucători talentaţi, avem o echipă foarte talentată. Aşa cum am spus în trecut, avem o generaţie care am demonstrat la vârsta noastră, o să ne vină şi rândul nostru, să fim toţi acolo şi să avem o calificare cu presiune pe umerii noştri. E normal să fie presiune când joci la echipa naţională. Şi apoi discutăm dacă am reuşit sau nu. Dar deocamdată nu am avut o calificare cap-coadă unde am dus-o noi!

Nu văd viitorul, nu pot să spun dacă e momentul nostru sau nu. Dar cu siguranţă în luna martie suntem pregătiţi! Ăsta e idealul meu. E ţelul pe care mi l-am pus când s-au tras grupele. E clar în mintea mea, sigur mă gândesc la asta. În plus, să revin la echipa de club, să joc cât mai bine şi apoi pe merite să fiu chemat la echipa naţională.

E o grupă unde vrem să ne calificăm şi trebuie să ne calificăm. Acum rămâne să demonstrăm pe teren!„, a declarat Ianis Hagi.

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 0:14
„Mă simt extraordinar!” Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia – România 3-2: „Am dovedit mereu la naţională”