Închide meniul

Mircea Lucescu, prima reacţie despre întâlnirea dintre Răzvan Lucescu şi şefii FRF: „E un antrenor care a ajuns la un anumit nivel!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 noiembrie 2021, 13:30

Mircea Lucescu, prima reacţie despre întâlnirea dintre Răzvan Lucescu şi şefii FRF: „E un antrenor care a ajuns la un anumit nivel!

Răzvan Lucescu, anunț despre revenirea lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Mircea Lucescu, prima reacţie despre întâlnirea dintre Răzvan Lucescu şi şefii FRF

Recent, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat în Grecia pentru a discuta cu Răzvan Lucescu posibilitatea ca antrenorul lui PAOK Salonic să revină la echipa națională. La scurt timp, Mircea Lucescu a oferit prima reacţie despre posibila revenire a fiului său pe banca României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E normal ca federația să se gândească la Răzvan, pentru că e un antrenor care a ajuns la un anumit nivel, cu o experiență semnificativă. Știe și ce înseamnă să conduci o echipă națională prin prisma mandatului său precedent.

Dar vă rog să nu mă puneți să spun mai multe, fiindcă realmente nu cunosc detalii și mă puneți și într-o postură delicată, pentru că sunt tatăl lui. Răzvan e primul care poate răspunde la toate întrebările legate de acest subiect.

(n.r. despre numirea lui Gică Hagi pe banca naţionalei) Nici pe această temă nu stăpânesc amănuntele, de ce anume n-a dorit să vină la lot, dar, cunoscându-l foarte bine, sunt convins că a evaluat inclusiv posibilitățile de a face performanță cu reprezentativa la nivelul dorit de el. Și Hagi era o soluție potrivită”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Citește și:

Dorit la naționala României, Răzvan Lucescu a dat răspunsul

Șefii fotbalului românesc caută cu disperare selecționer. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu s-au deplasat în Grecia, la Răzvan Lucescu, în încercarea de a-l convinge să preia naționala României. emersul oficialilor FRF nu a avut succes, din ce anunță greci.

Reclamă

Presa din Grecia susține că antrenorul celor de la PAOK i-a refuzat pe șefii FRF și vrea să continue munca pe care a început-o la PAOK.

”Când a primit telefonul lor (n.r. al lui Burleanu și Stoichiță), Lucescu se afla deja alături de colaboratorii săi într-un restaurant cunoscut din Salonic. Acolo a avut loc și întâlnirea cu reprezentanții Federației.

Cu toate acestea, antrenorul lui PAOK nu a acceptat nicio propunere. Lucescu nu a lăsat niciun loc pentru acest scenariu, clarificând că nu va pleca de pe banca alb-negrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, românii au plecat de la masă cu mâna goală și au fost forțați să se întoarcă la ei în țară, pentru a căuta un nou antrenor al selecționatei lor”, anunță grecii de la Sportime.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, prima reacţie despre întâlnirea dintre Răzvan Lucescu şi şefii FRF
  • Ce a spus „Il Luce” despre posibilitatea ca fiul său să pregătească din nou echipa naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și