Închide meniul

Mircea Rednic îl pune la zid pe Mirel Rădoi: ”Stăm să ne rugăm de el să rămână?” ”Puriul” a pus tunurile și pe șefii FRF: ”Ar trebui să plece!”

Dragoș Vasile Publicat: 13 noiembrie 2021, 16:14

Mircea Rednic îl pune la zid pe Mirel Rădoi: ”Stăm să ne rugăm de el să rămână?” ”Puriul” a pus tunurile și pe șefii FRF: ”Ar trebui să plece!”

Mircea Rednic mai are de încasat bani după ce a fost demis de la Dinamo

Profimedia

  • Mircea Rednic îl pune la zid pe Mirel Rădoi
  • ”Puriul” a pus tunurile și pe șefii FRF

Mircea Rednic îl pune la zid pe Mirel Rădoi

Mircea Rednic este de părere că Mirel Rădoi trebuie să plece de urgență de la echipa națională. De asemenea, ”Puriul” crede că și șefii Federației Române de Fotbal ar trebui să fie schimbați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șanse încă mai avem, trebuie să credem până la sfârșit, dar dacă am pierdut, am făcut-o pe mâna noastră. Îmi pare rău pentru că puteam merge la baraj. Poate s-au făcut greșeli multe de la început, au fost foarte multe schimbări, nu a reușit să formeze un nucleu, 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea. Ca joc i-am dominat, trebuia și puțin noroc, mai mult tupeu, trebuia să jucăm și cu două vârfuri la un moment dat pentru că era un meci decisiv și aveam nevoie de 3 puncte. 

Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională? A avut atâtea șanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare. 

Reclamă

Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională. Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate”, a spus Mircea Rednic după FC Buzău – Dinamo 2-3.

Citește și:

FC Buzău – Dinamo 2-3. „Câinii” știu și să câștige! Deian Sorescu a făcut pace cu Mircea Rednic

Dinamo a câștigat amicalul cu FC Buzău. Mircea Rednic a profitat de pauza competițională și a obținut o victorie de moral. Disputa a avut loc pe durata a doua reprize de câte 60 de minute.

Reclamă

„Puriul” a uitat de scandalul cu Deian Sorescu și și-a folosit golgheterul din primul minut. I-a acordat banderola de căpitan și l-a folosit în linia mediană. Sorescu l-a răsplătit cu un gol, în minutul 34, într-un moment în care gazdele conduceau cu 1-0. La pauză, Rednic i-a schimbat pe cei trei jucători care tocmai au fost aduși la echipă. Este vorba de Gluhakovic, Nunic și Kainourgios.

„Câinii” au trecut în avantaj în minutul 82, când Ghiga și-a trimis mingea în propria poartă. Alb-roșiii nu s-au putut bucura prea mult. Keita (113) a restabilit din nou egalitatea. Dinamo a smuls în cele din urmă victoria cu ajutorul atacantului slovac Tomas Vestenicky. Vârful de 25 de ani a înscris golul de 3-2.

Dinamo mai are de jucat un meci amical, cu Astra. Partida a fost programată pe 17 noiembrie, cu începere de la 12:30. După, își încearcă forțele în campionat cu revelația FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”