Închide meniul

FC Buzău – Dinamo 2-3. „Câinii” știu și să câștige! Deian Sorescu a făcut pace cu Mircea Rednic și și-a trecut numele printre marcatori

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 15:39

FC Buzău – Dinamo 2-3. „Câinii știu și să câștige! Deian Sorescu a făcut pace cu Mircea Rednic și și-a trecut numele printre marcatori

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

„Puriul” a uitat de scandalul cu Deian Sorescu și și-a folosit golgheterul din primul minut. I-a acordat banderola de căpitan și l-a folosit în linia mediană. Sorescu l-a răsplătit cu un gol, în minutul 34, într-un moment în care gazdele conduceau cu 1-0. La pauză, Rednic i-a schimbat pe cei trei jucători care tocmai au fost aduși la echipă. Este vorba de Gluhakovic, Nunic și Kainourgios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, victorie în amicalul cu FC Buzău

„Câinii” au trecut în avantaj în minutul 82, când Ghiga și-a trimis mingea în propria poartă. Alb-roșiii nu s-au putut bucura prea mult. Keita (113) a restabilit din nou egalitatea. Dinamo a smuls în cele din urmă victoria cu ajutorul atacantului slovac Tomas Vestenicky. Vârful de 25 de ani a înscris golul de 3-2.

VEZI AICI VIDEO CU AMICALUL LUI DINAMO

Dinamo mai are de jucat un meci amical, cu Astra. Partida a fost programată pe 17 noiembrie, cu începere de la 12:30. După, își încearcă forțele în campionat cu revelația FC Voluntari.

Citește și:

Gruparea din Ștefan cel Mare nu a mai câștigat în Liga 1 de la începutul lunii august. A ajuns la 12 meciuri la rând fără victorie în competiția internă. Șapte goluri a primit Dinamo în ultimele două etape, cu Sepsi (1-4) și CFR Cluj (0-3).

Reclamă

Dinamo a încheiat turul sezonului regulat cu numai opt puncte în clasament. Riscă să fie depunctată dacă nu are validat, în Instanță, planul de reorganizare al clubului. Clubul are o datorie acceptată de 26.793.329 lei, aproximativ 5,3 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și