Închide meniul

Mirel Rădoi a făcut haz de necaz după golul primit de la Irlanda de Nord. "Am păstrat distanţarea socială!". Reacţia selecţionerului

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 21:04

Reclamă
Mirel Rădoi a făcut haz de necaz după golul primit de la Irlanda de Nord. "Am păstrat distanţarea socială!". Reacţia selecţionerului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, reacţie după remiza cu Irlanda de Nord

Selecţionerul tricolorilor a discutat, la final, despre faza în care adversarii au reuşit să restabilească egalitatea. Rădoi a făcut haz de necaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, reacţii după România-Irlanda de Nord 1-1

"Păcat de efortul depus de băieţi. În fotbal ştim că nu cea mai bună echipă câştigă mereu. Probabil că ne-am relaxat, ne-am lăsat egalaţi.

Am încercat să controlăm centrul terenului printr-o posesie. Din păcate în a doua repriză am scăzut ritmul şi a venit acea ultimă fază fixă, în care am păstrat distanţa după această pandemie, ca să glumesc puţin", a declarat Mirel Rădoi la PRO TV.

Oaspeţii au jucat totuşi în inferioritate numerică încă din minutul 39. Magennis a fost eliminat, dar coechipierii săi au reuşit să restabilească egalitatea.

România a înregistrat a doua remiză la rând în faţa Irlandei de Nord. Are o serie de patru meciuri fără înfrângere, ultimul eşec datând din 1985. De atunci data şi ultimul gol marcat de britanici în poarta reprezentativei noastre.

Reclamă

Pentru selecţionata tricoloră urmează disputa cu Austria, din grupa 1 a Ligii Naţiunilor. Meciul va fi luni, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și