Închide meniul

Mirel Rădoi a fost la un pas să plece de la naţională. A primit ofertă de la Ludogorets

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2020, 8:35

Mirel Rădoi a fost la un pas să plece de la naţională. A primit ofertă de la Ludogorets

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

  • Ofertă pentru Mirel Rădoi
  • Selecţionerul a primit ofertă de la Ludogorets

Mirel Rădoi ar fi putut să plece de la naţională chiar înaintea debutului. Selecţionerul a fost ofertat de Ludogorets, echipă la care joacă românii Keşeru, Dragoş Grigore şi Cosmin Moţi, scrie Digisport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a decis să refuze oferta şi să rămână la naţionala României. Totuşi, selecţionerul a lăsat să se înţeleagă că ar putea părăsi naţionala după meciurile din noiembrie, cu Belarus, Irlanda de Nord şi Norvegia.

Mirel Rădoi ia în calcul să plece de la naţionala României

"Nu știu dacă putem vorbi de reconfirmare. Să vedem care au fost progresele, dacă au fost. Vedem ce va fi în următoarele două meciuri. Dacă nu, după dubla din noiembrie discutăm. Dacă nu sunt progrese, poate e timpul să apară alții.

Reclamă

Probabil luna viitoare multă lume va fi mai fericită. Poate vom câștiga cele două meciuri și va fi mult mai ușor pentru toată lumea", a declarat Mirel Rădoi la Pro X.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi