Închide meniul

Mirel Rădoi a răbufnit după ce i s-a cerut demisia. "Avem tendința de a aștepta un eșec pentru a ne lua de cineva". Răspuns pentru Ionuț Lupescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2020, 9:52

Mirel Rădoi a răbufnit după ce i s-a cerut demisia. "Avem tendința de a aștepta un eșec pentru a ne lua de cineva". Răspuns pentru Ionuț Lupescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, contestat după eșecul cu Islanda

Selecționerul tricolorilor simte că anumite persoane abia au așteptat să facă un pas greșit pentru a-l arăta cu degetul. Rădoi nu ia în calcul să plece de pe banca primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, răspuns pentru cei care îl critică  

"Am văzut că după doar trei partide, mi se cere deja demisia. Nu știu dacă este cea mai bună idee din moment ce ne aflăm pe primul loc în Liga Națiunilor. Dacă încercăm să creem profilul unui antrenor după fiecare meci în parte, înseamnă am trăi la extreme și nu cred că în fotbal e cel mai avantajos lucru.

Important e ce vom face de aici încolo. Avem tendința de a aștepta un eșec sau semieșec ca să ne putem lua de cineva. Poate că pur și simplu a fost o zi nefastă pentru toți, pentru staff și jucători. Poate nu era exact momentul potrivit. Când toată nația aștepta să ne calificăm noi din păcate nu am reușit să reacționăm", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Mirel Rădoi a ajuns cu naționala de tineret până în semifinalele Campionatului European din 2019. Cu prima reprezentativă a înregistrat o victorie (3-2 cu Austria), un egal (1-1 cu Irlanda de Nord) și o înfrângere (1-2 cu Islanda). Eșecul de joi a fost sinonim cu ieșirea din cursa pentru prezența la Euro. Ionuț Lupescu a fost unul dintre contestatarii lui Rădoi. 

"La noi, de la Pițurcă încoace nu a mai fost un selecționer. Nea Puiu venise după o pauză lungă, iar Contra, Mutu, Rădoi, nu pot fi selecționeri. Trebuie să ai experiență. Acum nu mai e timp ca pe vremuri, nu ai când să antrenezi. De aceea, e nevoie de experiență.​ Am stat printre antrenori mari și am învățat. Când ne lăsăm de fotbal, credem că știm totul. Am făcut școala în Germania și am văzut că știu doar 25%”, a spus Ionuț Lupescu.

Reclamă

"Dacă chiar a reieșit acea declarație, nu sunt singurul jignit. Înseamnă că toți selecționerii după Victor Pițurcă au fost jigniți", a reacționat Mirel Rădoi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și