Închide meniul
VIDEO

Mirel Rădoi are un mare regret: „Mi-aş fi dorit să-l facem pe Tătăruşanu să vină la Jocurile Olimpice!” Ce obiectiv are selecţionerul la Tokyo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 iulie 2021, 14:54

Mirel Rădoi are un mare regret: „Mi-aş fi dorit să-l facem pe Tătăruşanu să vină la Jocurile Olimpice! Ce obiectiv are selecţionerul la Tokyo

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a încercat să îl facă pe portarul român să vină la Tokyo. Acesta a refuzat şi și-a anunțat retragerea din naționala de fotbal a României la finalul anului trecut, după 73 de prezenţe sub tricolor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi are un mare regret: „Mi-aş fi dorit să-l facem pe Tătăruşanu să vină la Jocurile Olimpice!”

Fără Tătăruşanu şi alţi jucători experimentaţi în lot, Rădoi vrea să treacă de faza grupelor la Jocurile Olimpice. „Jocurile Olimpice înseamnă mândrie, bucurie. Prioritar este să trecem de faza grupelor. Jucăm cu aceste trei echipe şi nu avem foarte multe informaţii despre ei. Cu cât vom avansa, cu atât va fi mai greu să aflăm informaţii.

Îmi pare rău de toţi, dacă stau să mă gândesc. În momentul de faţă, mi-aş fi dorit să-l facem pe Tătăruşanu să vină la Jocurile Olimpice. Când am făcut lista, cu el am avut prima discuţie. E jucătorul care nu arată că poate trage echipa după el. E foarte realist, puterea exemplului. E omul care face diferenţa dintre un antrenament”, a declarat Mirel Rădoi pentru Eurosport.ro.

Citește și:

Lotul României pentru Jocurile Olimpice:

Programul României la Tokyo

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

Reclamă

22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” Vezi toate știrile
Citește și