Închide meniul

Mirel Rădoi, atacat din toate părțile după umilința naționalei în Armenia: "Săracul nici nu știe pe ce lume e"

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 15:56

Mirel Rădoi, atacat din toate părțile după umilința naționalei în Armenia: "Săracul nici nu știe pe ce lume e"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Armenia - România 3-2

  • Mirel Rădoi, pe "făraș"
  • Atac dur la adresa selecționerului

România a pierdut împotriva Armeniei cu două goluri încasate pe final. Tricolorii conduceau cu 2-1, dar apărea a căzut în minutele 87 și 89. Elevii lui Rădoi au pățit-o și cu Macedonia de Nord!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalul vinovat pentru rezultatele naționalei este Mirel Rădoi, spune Gabi Balint. Fostul mare internațional a criticat mai multe decizii ale selecționerului.

Armenia – România 3-2 | Gabi Balint l-a desființat pe Mirel Rădoi

"Mirel a fost într-o zi neagră, a greșit schimbările, a greșit echipa. A dat și în jucători după meci, ceea ce nu se face. I-a zis toată țara că are nevoie de jucători defensivi la mijlocul terenului și s-a încăpățânat să nu vină cu o soluție", a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

Reclamă

Gabi Balint s-a plâns că Radoi a insistat să-i țină în teren pe Alexandru Crețu și George Pușcaș. Cel din urmă a făcut un meci dezastruos și a fost eliminat în minutul 78. Mai mult, Balint crede că Chiricheș ar fi trebuit jucat pe alt post.

"Crețu, în primul rând, a fost un jucător supărat, nemotivat. A fost neinspirat, s-a făcut 2-1, în momentul ăla trebuia să stopeze schimbările, se mai gândea puțin. Sau, dacă tot le faci, îl scoți pe Pușcaș, nu joci cu doi atacanți. 

Reclamă

Chiricheș ar fi mai potrivit să joace mijlocaș central, prea multe gafe face ca fundaș central. N-am înțeles de ce n-a jucat Ovidiu Popescu în dreapta, când trebuia să urci mai mult, și joci cu Mogoș", a mai spus Gabi Balint.

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

"Rădoi e foarte bulversat. El, săracul, nu mai știe pe ce lume e, nu știe cine trebuie să joace, cine trebuie să stea în tribună. Trebuie să te mai ajute și secunzii”, a afirmat Gabi Balint. 

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, apărat de Dorinel Munteanu

Dacă Gabi Balint a dat de pâmânt cu Mirel Rădoi, Dorinel Munteanu l-a apărat pe selecționer. Jucătorul cu cele mai multe prezențe la echipa națională nu crede că înlocuirea lui Rădoi poate să-i salveze pe tricolori.

"N-aș vota pentru schimbare, eu cred că el ar trebui să răspundă în fața oamenilor de acolo. Trebuie să învețe din ce a făcut până acum la echipa națională. Nu sunt pro schimbării antrenorului", a declarat Dorinel Munteanu, în exlusivitate pentru AS.ro.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”