Închide meniul

Mirel Rădoi avertizează după Liechtenstein – România 0-2: ”Vom aştepta o calificare încă 24 de ani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:55

Mirel Rădoi avertizează după Liechtenstein – România 0-2: ”Vom aştepta o calificare încă 24 de ani!”

Ce planuri are FRF cu privire la viitorul selecționer

Profimedia

Mirel Rădoi, avertisment după Liechtenstein – România 0-2

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională și l-a avertizat pe următorul selecționer al României. Acesta este de părere că jocul ofensiv îi va califica pe ”tricolori” la viitoarele Campionate Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pozitiv, sunt multe lucruri care ne-au bucurat, posesia, am încercat să fim agresivi fără balon. Sunt cele mai multe recuperări de balon în ultima treime, în acest mandat.

Jucătorii care s-au tot perindat, sunt de profilul ăsta. Dacă vom încerca pe aceşti jucători să îi retragem în propriul careu, vom aştepta o calificare încă 24 de ani”, a transmis Mirel Rădoi la conferința de presă.

Citește și:

Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţionala României

Liechtenstein – România 0-2. Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor.

Reclamă

Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și