Închide meniul

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor: „Sper să continue”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 17:28

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor: „Sper să continue

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Antrenorul Universităţii Craiova speră ca selecţionerul să continue pe banca echipei naţionale, fiind încântat de jocul prestat de „tricolori” în ultimele două partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a încheiat pe ultimul loc în această ediţie de Liga Naţiunilor, şi ca urmare a retrogradat. „Tricolorii” vor evolua din sezonul următor în compania unor formaţii precum Insulele Feroe sau Luxemburg.

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi s-a declarat mulţumit de ultimele două partide ale României, remiza cu Finlanda şi victoria categorică în faţa celor din Bosnia. Tehnicianul Universtăţii Craiova a declarat că oficialii de la FRF ar trebui să-i ofere continuitate lui Edi Iordănescu, în ciuda retrogradării echipei naţionale.

„Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm.

Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere. Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa e presă premergătoare duelului dintre Universitatea Craiova şi Voluntari.

Reclamă

Mirel Rădoi a găsit şi o explicaţie pentru rezultatele dezamăgitoare înregistrate de echipa naţională. Fostul selecţioner este de părere că, evoluţiile modeste ale formaţiilor din Liga 1 în competiţiile europene se reflectă în performanţele „tricolorilor”.

„Eu cred că lipsa meciurilor internaționale din ultimii ani se răsfrânge și asupra echipei naționale. Înainte, patru, cinci echipa din campionatul României jucau în cupele europene. Nu se mai întâmplă de câțiva ani acest lucru.

Dacă nu ai un ritm ridicat de joc în campionatul intern, atunci e din ce în ce mai greu să ne ridicăm ritmul la nivel internațional”, a mai completat Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că victoria la scor contra Bosniei, 4-1, le va da încredere jucătorilor şi pentru acţiunile viitoare.

„Eu nu prea am înțeles acel regulament legat de retrogradare. E o situație bizară pentru mine, încă n-am înțeles cum funcționează noua regulă. Eu am remarcat că am jucat un meci foarte bun în Finlanda, puteam să câștigăm cu puțină șansă și că am făcut un meci bun, uneori spre foarte bun, cu Bosnia.

Am înțeles după că ei au avut foarte mulți jucători lipsă, dar să nu credeți că ceilalți jucători de la Bosnia nu și-a dorit să câștige. Uitați-vă cum a reacționat antrenorul Bosniei, și-a dorit foarte mult să nu piardă.

În ultimele două meciuri, naționala României capătă calificativul satisfăcător. Nu trebuie să dăm în Iordănescu pentru că el vine într-un moment foarte greu și nimeni nu putea să facă mai mult. E ușor să spui să-l bage pe ăla sau pe celălalt.

S-a văzut ceva bun în aceste două jocuri. Din cauza conjuncturii, de aici nu se poate mai rău. De aici trebuie să creștem. Această așa-zisă retrogradare se compensează dacă vom avea evoluții bune în următoarea campanie”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și