Închide meniul

Mirel Rădoi face anunţul după eşecurile usturătoare cu Islanda şi Austria: "Eu fac față. Nu mi-a trecut prin cap să renunț"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2020, 8:53

Mirel Rădoi face anunţul după eşecurile usturătoare cu Islanda şi Austria: "Eu fac față. Nu mi-a trecut prin cap să renunț"

ProfimediaImages

Mirel Rădoi nu pleacă de la cârma României

"Eu fac față presiunii, de asta îmi asum lucrurile negative care apar. E normal să apară, pentru că nu am avut rezultate. Eu fac față. Nu mi-a trecut prin cap să renunț. Trebuie să facem schimbarea de generații. E greu să-i motivăm, dar vom încerca. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vom discuta cu ei să-i facem să uite cele două partide. O să se vadă mâine seară felul nostru de a juca. E important și felul în care se impune adversarul. Vom încerca să avem aceleași principii ca și până acum", a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi: Din punct de vedere mental, Austria este favorită

România a învins Austria, cu 3-2, în deplasare, dar, de atunci, starea mentală a tricolorilor a avut serios de suferit. Au urmat eşecurile cu Islanda (1-2) şi Norvegia (0-4), în care jucătorii noştri abia au ajuns la poarta adversarilor. 

"Din punct de vedere mental, Austria este favorită. Venim după două înfrângeri categorice, dar lucrurile se pot schimba mâine. Apar schimbări pentru că nimeni nu a putut să controleze lucrurile exact cu această pandemie. 

Vin de la cluburi unde nu știm exact ce au făcut și după fiecare meci apar schimbări. Din punct de vedere psiholigic, jucătorii resimt lucrurile. Am avut o discuție cu ei și încercăm să reglăm lucrurile măcar mental. Nu prea am avut timp să ne antrenăm. La nivel de mentalitate ar trebui să schimbăm cu toții ceva", a mai spus Rădoi.

Reclamă

În Grupa 1, România e pe locul 3, cu 4 puncte, la două lungimi distanţă de liderul Austria. Partida dintre România şi Austria se joacă miercuri, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și