Închide meniul

Mirel Rădoi îl aşteaptă pe Camora la naţională. Răspuns vehement la adresa celor care nu îşi doresc naturalizarea jucătorilor străini

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 16:15

Reclamă
Mirel Rădoi îl aşteaptă pe Camora la naţională. Răspuns vehement la adresa celor care nu îşi doresc naturalizarea jucătorilor străini

Zuma Press / Michal Kamaryt via Hepta

Mario Camora poate fi convocat la naţionala României

Camora a ajuns încă din 2011 la campioana României. A cucerit patru titluri în Liga 1, o Cupă şi o Supercupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora poate îmbrăca tricoul României

Mirel Rădoi i-a răspuns şi lui Ciprian Marica, cel care a criticat posibila naturalizare a lui Camora. 

"E posibil să-l vedem pe Camora, în următoarele meciuri, făcând parte din lotul nostru. Aşa cum am spus înainte, din păcate situaţia lor nu era foarte clară şi nu am vrut să riscăm din niciun punct de vedere.

Nu aş vrea să comentez declaraţia unui fost coleg sau prieten pentru că în momentul de faţă poate vorbi numai din punct de vedere administrativ şi nu tehnic", a reacţionat Mirel Rădoi înaintea meciului cu Irlanda de Nord. 

Căpitanul României, Vlad Chiricheş, este convins că Mirel Rădoi trebuie să ia în calcul toţi jucătorii care pot fi convocaţi.

Reclamă

"Eu nu ştiu, nu cred că e treaba mea să susţin ce convocări va face selecţionerul. Cred că el trebuie să aleagă cei mai buni jucători, cei mai în formă. E de datoria lui să aleagă ce crede că e bine pentru echipa naţională", a declarat Vlad Chiricheş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și