Închide meniul

"Mirel Rădoi îşi va da demisia!" Helmut Duckadam îl cere pe Cosmin Olăroiu la naţională, după umilinţa din Armenia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 19:52

"Mirel Rădoi îşi va da demisia!" Helmut Duckadam îl cere pe Cosmin Olăroiu la naţională, după umilinţa din Armenia

Mediafax Foto / Dragos Savu via Hepta

Helmut Duckadam îl vrea pe Cosmin Olăroiu selecţioner

Helmut Duckadam crede că Mirel Rădoi îşi va da demisia de la naţională, după ce România a pierdut ruşinos în Armenia, scor 2-3. Duckadam îl doreşte în locul lui Mirel Rădoi pe Cosmin Olăroiu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă așteptam la altceva, eu l-am susținut pe Mirel Rădoi, mi-au plăcut ideile lui, dar la cum e acum atmosfera nu va mai continua, cred că își va da demisia, atmosfera e ostilă. Eu mi-l doresc pe Olăroiu, dar și el, dacă vine, va juca cu aceeași jucători. Nu este doar vina lui Rădoi. Aseară s-a văzut că nu au avut valoare cei din Armenia, ne-au bătut din ambiție. Aici ne-au bătut și cred că ne vor bate și alții”, a spus Helmuth Duckadam la Prosport.

Mirel Rădoi va pleca de la naţionala României

Din informaţiile AntenaSport, selecţionerul va pleca de pe banca României în următoarele zile, după dezastrul din Armenia.

De altfel, Rădoi anunţase imediat după meci că se gândeşte la demisie. Înfrângerea din Armenia i-a pus capac fostului căpitan al Stelei. Stilul ofensiv impus la naţională nu a dat randament, iar oficialii FRF sunt obligaţi să caute un nou selecţioner.

"În momentul de faţă îl am (n.r. – gânduld de demisie). Vreau să încerc să mai treacă o perioadă de timp. E un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Mi-e greu să vă spun pentru că mă încearcă sentimente ciudate. În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma", a spus Mirel Rădoi la Pro X, după Armenia – România 3-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și