Închide meniul

Mirel Rădoi, lovit din toate părțile. ”Bombardierul” Generației de Aur îl atacă pe selecționer: ”Este vinovat! A greșit, mi s-a părut prea mult”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 6:10

Mirel Rădoi, lovit din toate părțile. ”Bombardierul” Generației de Aur îl atacă pe selecționer: ”Este vinovat! A greșit, mi s-a părut prea mult”

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Răducioiu e convins că Rădoi a greșit echipa în meciul cu Islanda. Mai mult, Răducioiu spune că și decizia de a face 3 schimbări la pauză a fost una eronată. În partida cu Islanda, Rădoi a înlocuit tot atacul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu, despre Mirel Rădoi: "Este în mare parte vinovat"

"Nu a convins acest prim «11» pe care l-a ales Rădoi cu Islanda, cred că vor fi schimbări cu Norvegia. Cine va intra, va trebui să aibă o cu totul altă atitudine în joc. Atitudinea nu mi-a plăcut deloc în Islanda. Era un meci foarte important, esenţial pentru a ne da speranţe de a ne califica. Mă aşteptam mai mult de la Stanciu, de la Maxim, jucători care trebuie să tragă echipa după ei prin tehnica lor şi prin acţiunile lor individuale.

Se vorbeşte de un lider, nu îl avem. Liderul nu l-am găsit, nu există. Eu zic că liderii se nasc. Noi am avut lideri în echipă, am avut foarte mulţi în generaţia mea. I-am avut pe Gică Popescu, pe Gică Hagi, apoi generaţia lui Chivu, Mutu. 

Cât de vinovat este Mirel pentru situaţia actuală? Bineînţeles că întotdeauna antrenorul este de vină pentru o necalificare, este în mare parte vinovat pentru echipa pe care a făcut-o. E uşor acum să îl criticăm, dar el însuşi a declarat că e vinovat. A greşit cu siguranţă în alcătuirea echipei, a greşit şi în acea schimbare cu 3 atacanţi. Mi s-a părut prea mult”, a spus Răducioiu la Telekomsport.

 

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și