Închide meniul

Mirel Rădoi negociază cu Răzvan Burleanu. Anunțul făcut de Nicolae Dică. ”S-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta”

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 14:31

Reclamă
Mirel Rădoi negociază cu Răzvan Burleanu. Anunțul făcut de Nicolae Dică. ”S-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta”

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă

Mirel Rădoi, în timpul unui meci /Hepta

Discuțiile dintre cele două părți au început deja, dezvăluirea fiind făcută de antrenorul secund al naționalei, Nicolae Dică. Acesta susține și că rolul jucătorilor va fi unul decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi ar putea rămâne la echipa națională. Dică: ”Mirel are niște discuții”

”Mirel are nişte discuţii cu conducerea. Cu mine nu s-a purtat vreo discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla după cele două jocuri. Trebuie să le câştigăm că să reuşim să ne îndeplinim obiectivul.

Toţi jucătorii au fost surprinși, dar mai avem două meciuri foarte importante pe care trebuie să le câștigam şi trebuie să ne gândim numai la treaba asta. Cred că Mihai Stoichiță are încredere în discuţiile avute cu Mirel. În plus, s-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta, când jucătorii au întors antrenorul.

Important e că, în momentul când foarte multe persoane ne contestau, noi aveam încredere în munca pe care o depuneam în fiecare zi şi în lotul pe care îl aveam la dispoziție. Iată că acest lucru ne-a dat dreptate, putem face o echipă naționala puternică”, a spus Dică, la telekomsport.ro.

„A fost un șoc!” Nicolae Stanciu îl vrea selecționer doar pe Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a anunțat că va părăsi banca echipei naționale în luna noiembrie, dar jucătorii speră să-l facă să se răzgândească. Nicolae Stanciu nu și-ar dori un alt selecționer în afară de el.

Reclamă

„Pentru mine a fost un șoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri: sper ca dânsul să nu renunțe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie, suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuțiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toți ne dorim asta. Și al doilea lucru: nu o să renunț. Nu o să renunț la națională, nici nu o să renunț să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi”, a spus Nicolae Stanciu, recent.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională la conferința de presă după meciul cu Armenia, câștigat cu 1-0. Selecționerul a spus atunci, cu surle și trâmbițe, că „nimic nu-l poate face să se răzgândească”. El susține că va mai sta pe banca tricolorilor doar la ultimele două meciuri din grupa de calificare la CM 2022, cu Islanda și Liechtenstein, programate la jumătatea lunii noiembrie.

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare. Tricolorii au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia (1-0). În noiembrie, România va juca cu Islanda și Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și