Închide meniul

Mirel Rădoi poate chema primul străin din istorie la naționala României: "Voi fi român atunci"

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 5:40

Reclamă
Mirel Rădoi poate chema primul străin din istorie la naționala României: "Voi fi român atunci"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, despre numirea lui Adrian Mutu la FC U Craiova 1948

Camora joacă de 9 ani în România și poate lucra cu Mirel Rădoi la naționala României. Tehnicianul l-a dorit pe Camora și la FCSB, așa cum a dezvăluit portughezul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am mai spus deja, totul e trimis, aşteptăm acum să se termine cu coronavirusul şi să mergem mai departe cu totul, cum am spus, nu mai depinde de mine. Eu cred că o să se rezolve după ce trece această problemă” a mărturisit Mario Camora pentru Telekom Sport.

Camora poate debuta în naționala României chiar la barajul cu Islanda.

90% după ce trece acest virus o să fiu cu paşaport şi cu naţionalitate română. Dar după aceea nu mai depinde de mine. Dacă meciul se joacă în septembrie cu siguranţă voi fi român, dar nu mai depinde de mine. Nu e vorba de orice naţională, e vorba de o ţară, cum am spus de multe ori, mi-a dat tot mie. Atât mie cât şi familiei mele”, a mai spus Camora.

Mario Camora a fost dorit de Mirel Rădoi și la FCSB

Mario Camora, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria campioanei CFR, a fost dorit de FCSB. Căpitanul feroviarilor susține că a avut ofertă de la roș-albaștri pe vremea când antrenor era Mirel Rădoi.

Reclamă

Când am venit în România, am avut o ofertă de la Benfica, pentru că Coentrao plecase la Real Madrid. Puteam să fiu împrumutat, nu era clară situația.

Am avut un impresar care discutase cu Mozer, antrenorul de atunci. Apoel din Cipru în 2016 a fost o altă variantă. Am avut ofertă de la FCSB, pe vremea când era Rădoi, însă nu s-a întâmplat nimic ulterior”, a dezvăluit Camora, la ProSport.

Camora a ajuns la Cluj în iulie 2011, de la Naval (Portugalia). Fundașul de 33 de ani și-a trecut în cont cinci trofee alături de CFR, 3 titluri, o Cupă și o Supercupă a României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și