Închide meniul

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă: „Plecam de pe bancă în timpul meciului. Am vrut să-l las pe Dică. Serios!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 21:50

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă: „Plecam de pe bancă în timpul meciului. Am vrut să-l las pe Dică. Serios!

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă

Mirel Rădoi, în timpul unui meci /Hepta

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă. Fostul selecţioner a vorbit în premieră despre un moment incredibil din meciul România – Islanda, scor 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a dezvăluit că directorul tehnic al FRF l-a scos din minţi atunci şi avea de gând chiar să plece din timpul partidei şi să îl lase pe secundul său, Nicolae Dică.

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă

Totul din cauza unor indicaţii pe care Mihai Stoichiţă le-ar fi dat, din loja oficială, în timpul partidei. Rădoi a precizat că luase în calcul să ia o decizie fără precedent.

Eu și acum mă înțeleg foarte bine cu cei din conducerea Federației. Nu am plecat certat cu nimeni. Dar și acum îi reproșez lui nea Mihai. Când văd că directorul tehnic al Federației iese și țipă de sus ‘Urcă, urcă, urcă!’, eu nu accept.

Accept de la un spectator. E liber să spună ce vrea. Dar nu de la directorul tehnic. Pentru că directorul tehnic m-a pus pe mine să fac lucrul ăla. Dacă tu începi să vorbești înseamnă că nu ai încredere. Și nu trebuie să mai fiu acolo.

Reclamă

S-a întâmplat la meciul cu Islanda, 0-0, acasă. Noi aveam mingea și el țipa ‘Urcă’. De parcă noi, la 0-0, nu știam că trebuie să câștigăm meciul ca să terminăm pe locul doi.

I-am zis că dacă se mai întâmplă a doua oară, plec. S-a întâmplat. Și, drept dovadă, am plecat. Am așteptat să se termine meciul. Dacă noi conduceam, plecam de pe bancă în timpul meciului. Am vrut să-l las pe Dică. Serios!

Nu mi pare normal! De ce mai sunt acolo? Care e rolul meu? Rolul meu e doar să vin să antrenez? Atunci trebuie să cobori lângă mine. Dacă nu mai ai încredere, atunci coboară pe bancă lângă mine. Și avem discuții în timpul meciului, că poate tu vezi anumite lucruri mai bine decât mine.

Reclamă 4 / 0/3

Măcar vino, asumă-ți și vino lângă mine pe bancă. Dacă tu țipi de acolo de sus, cum eu te-am auzit, păi cei de lângă? Sau voi din presă? Nu l-ați auzit? Era clar, îl aude toată lumea. Și era un meci fără spectatori. Îl auzeau și la televizor. Și atunci?”, a declarat Mirel Rădoi, în podcastul ”Profu’ de Sport”, potrivit gsp.ro.

Rădoi a stat pe banca „tricolorilor” din noiembrie 2019, până în august 2021. Rădoi a ratat toate obiectivele pe care le avea în funcţia de selecţioner al primei reprezentative.

Cele mai bune performanţe în postura de antrenor ale lui Mirel Rădoi au venit la naţionala U21 a României. Rădoi i-a calificat pe „tricolorii” mici la turneul european din Italia şi San Marino, din 2019, când a reuşit să ajungă până în semifinale.

Scene ireale în România – Islanda 0-0

Mirel Rădoi a spus că, în timpul partidei cu Islanda, s-au auzit indicaţii tactice care au venit din tribună. Iniţial, Mirel Rădoi nu a vrut să pronunţe numele lui Mihai Stoichiţă.

V-am spus că vom mai avea două meciuri şi după vom vedea. Într-adevăr se făceau calcule, cum la fel am auzit de sus şi indicaţii tactice. Mai nou, e normal… în momentul în care nu câştigi, cei mai buni antrenori sunt sus! Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea Federaţiei. Atunci trebuie să vină în locul meu„, a spus atunci Mirel Rădoi, fără a anunţa că luase în calcul să plece de pe bancă în timpul meciului.

După ce un jurnalist din sala de conferinţe i-a spus că era vocea lui Mihai Stoichiţă, Mirel Rădoi a avut o reacţie virulentă.

Atunci trebuie să vină, să stea în faţa dumneavoastră şi să vă răspundă la întrebări. Că şi oricum vine şi la antrenamente şi e cel mai uşor. O să mai rămân şi în meciul din Liechtenstein… Sau dacă vrea nea Mihai să vină în locul meu… Sigur el a fost (n.r. ar fi dat indicaţii din tribună)? Să nu mă iau de el degeaba.„, a mai spus Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări
  • Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă
  • Ce a declarat fostul selecţioner al României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și