Închide meniul

Mirel Rădoi și-a pus în cap pe toată lumea: "Trebuia să-și dea demisia după meciul cu Islanda!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 5:08

Mirel Rădoi și-a pus în cap pe toată lumea: "Trebuia să-și dea demisia după meciul cu Islanda!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirel Rădoi, atacat din toate părțile

Giovanni Becali nu mai are încredere în tactica lui Mirel Rădoi. A criticat toate deciziile selecționerului, de la abordare, la primul "11". Mai mult, impresarul a spus că nici victoria cu Macedonia de Nord n-a fost meritată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când îl pui pe Mihăilă, în dreapta, ce să facă el? El joacă în stânga. Când ai doi atacanţi, pe Puşcaş şi Keşeru… Victoria cu Macedonia de Nord nu am meritat-o. Cu Germania puteam pierde cu 4-0, 5-0. Am fost conduşi cu Armenia de 1-0, puteam fi conduşi cu mai mult. A venit Dumnezeu şi ne-a dat la două faze nelucrate. Trebuia să ţinem de 2-1", a spus Giovanni Becali la Telekom Sport. 

Giovanni Becali: "Mirel Rădoi trebuia să-și dea demisia după meciul cu Islanda" 

Atacul lui Giovanni Becali nu s-a oprit aici. Mirel Rădoi ar fi trebuit să-și dea demisia imediat după eșecul cu Islanda din barajul pentru EURO, e de părere celebrul impresar. 

"Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei. Cred că Rădoi trebuia să-şi da seama când a pierdut cu Islanda. Erau două meciuri accesibile la baraj, mulţi ne-au considerat favoriţi. Dacă era deştept, după meciul cu Islanda trebuia să-şi dea demisia. A crezut în echipa asta, dar nu a reuşit să facă ce şi-a propus cu ea", a mai spus Giovanni Becali. 

România a pierdut împotriva Armeniei cu două goluri încasate pe final. Tricolorii conduceau cu 2-1, dar apărea a căzut în minutele 87 și 89. Elevii lui Rădoi au pățit-o și cu Macedonia de Nord!

Reclamă

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Mirel Rădoi va pleca de pe banca naţionalei României

Din sursele AntenaSport, aceste trei meciuri din preliminariile CM 2022 au fost ultimele din acest mandat al lui Mirel Rădoi. În acest moment, cei de la FRF sunt decişi să renunţe la colaborare, lipsind doar un anunţ oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, chiar Rădoi a fost cel care, la finalul meciului pierdut în Armenia (2-3) a anunţat că se gândeşte serios la demisie.

"În momentul de faţă îl am (n.r. – gândul de demisie). Vreau să încerc să mai treacă o perioadă de timp. E un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Mi-e greu să vă spun pentru că mă încearcă sentimente ciudate. În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma", a spus Mirel Rădoi la Pro X, după Armenia – România 3-2.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și