Închide meniul

Mirel Rădoi și Adi Mutu, înțepați de Ciprian Marica: "Alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională"

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 10:36

Reclamă
Mirel Rădoi și Adi Mutu, înțepați de Ciprian Marica: "Alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirel Rădoi și Adi Mutu n-au adunat prea multă experiență ca antrenori

"Sper ca cei doi să reuşească. M-aş bucura. Mizez pe entuziasmul lor şi sunt convins că au mentori, antrenori cu experienţă, care îi susţin şi care îi ajută. Sunt convins că Federaţia a făcut o alegere bună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sigur că ne uităm pe CV-urile lor… Poate mă pot gândi că alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională. Ei au oameni cu care să se sfătuiască. Cu elan şi entuziasm vor reuşi!", a spus Marica pentru TVR. 

Mirel Rădoi și Adi Mutu, la început de drum

Mirel Rădoi și-a început cariera de antrenor la FCSB, unde n-a rezistat prea multă vreme. A devenit apoi selecționerul României U21 și a reușit să-i ducă pe tricolorii mici până în semifinalele Europeanului de anul trecut. În luna noiembrie a anului trecut, Rădoi i-a luat locul lui Cosmin Contra la naționala mare, dar nu a apucat să debuteze încă. 

Adi Mutu are și mai puțină experiență ca antrenor. Le-a pregătit pe FC Voluntari și echipa de tineret a lui Al Wahda, înainte de a prelua postul rămas liber după plecarea lui Rădoi la prima reprezentativă.  
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și