Închide meniul

Mirel Rădoi vrea să îşi dea demisia după Armenia – România 3-2: "Am acest impuls! Mi-e greu să mă gândesc la ce va urma"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 18:27

Mirel Rădoi vrea să îşi dea demisia după Armenia – România 3-2: "Am acest impuls! Mi-e greu să mă gândesc la ce va urma"

Abaca Press via Hepta

Mirel Rădoi se gândeşte la demisie

Totuşi, selecţionerul a spus că evită să ia o decizie la cald.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În momentul de faţă îl am. Vreau să încerc să mai treacă o perioadă de timp. E un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Mi-e greu să vă spun pentru că mă încearcă sentimente ciudate. În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma", a spus Mirel Rădoi la Pro X, după Armenia – România 3-2.

Mirel Rădoi: "Nu trebuie să îmi spună jucătorii să plec"

Mirel Rădoi a spus că decizia eventualei demisii nu o va lua la presiunea jucătorilor, în cazul în care aceştia îi vor cere să plece. 

"Dacă le transmiteam un astfel de mesaj să fiţi siguri că ajungea şi la dumneavoastră. Nu trebuie să vină jucătorii să îmi spună să renunţ, astfel de decizii iau eu", a mai spus Rădoi. 

Mirel Rădoi şi-a continuat discursul şi a dezvăluit că o altă mare dezamăgire la naţionala României a fost partida cu Islanda. 

Reclamă

"Era un moment foarte important pentru noi. Am avut două meciuri cu miză importantă…cel cu Islanda în care nu am reacţionat cum ar fi trebuit, în seara asta la fel nu am putut să controlăm jocul. Ne-am relaxat. Mă încearcă sentimente ciudate, poate ceea ce încerc să discut cu ei nu ajunge foarte clar la urechea lor. Am încercat să schimbăm jucători în compartimentul ofensiv. Din păcate nu ne-a ieşit, pentru mine şi pentru noi ca staff e un mare semn de întrebare", a mai spus Rădoi. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și