Închide meniul

Momentul în care Anghel Iordănescu l-a făcut să plângă pe Ilie Dumitrescu: „Eram desfigurat!”. Dezvăluirea uluitoare a lui „Mister”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 8:24

Momentul în care Anghel Iordănescu l-a făcut să plângă pe Ilie Dumitrescu: „Eram desfigurat!. Dezvăluirea uluitoare a lui „Mister

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

  • Momentul în care Anghel Iordănescu l-a făcut să plângă pe Ilie Dumitrescu
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Anghel Iordănescu l-a făcut să plângă pe Ilie Dumitrescu înaintea unui meci disputat de naționala României contra Țării Galilor, decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial din 1994. Iordănescu, selecționerul „tricolorilor” de la vremea respectivă, a avut un discurs extrem de motivator, care l-a emoționat la maximum pe „Mister”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a ieșit „desfigurat” din vestiar, în timp ce toți jucătorii, în frunte cu Gică Hagi, țipau și se încurajau pentru a obține victoria.

Momentul în care Anghel Iordănescu l-a făcut să plângă pe Ilie Dumitrescu

Mai mult, jucătorilor din „Generația de Aur” li s-a promis câte o mașină pentru un succes cu Țara Galilor. În final, discursul superb al lui Anghel Iordănecu și dorința uriașă a „tricolorilor” și-au pus amprenta.

Reclamă

România a câștigat meciul respectiv, de la Cardiff, cu 2-1, și s-a calificat la Cupa Mondială din 1994 unde a avut parte de un parcurs fabulos, până în sferturile de finală.

„Era pentru calificare mașina. Domnul Păunescu, fratele lui Viorel, ne-a oferit prima. Noi ieșeam din ședința tehnică de la hotel și mergeam spre autocar. În hol, ne-a zis că avem câte un Mercedes dacă ne calificăm. Da, înainte de meciul cu Țara Galilor.

Reclamă

Iordănescu avut un discurs motivațional senzațional, eu am ieșit plângând. De asta spun, că la meciul cu Țara Galilor toți eram motivați. Gică Hagi vorbea peste tot, la masă, în vestiar, pe teren.

După ce a vorbit Iordănescu, toți am țipat pe acolo, să mergem, să jucăm. Aveam o stare așa… Eram desfigurat, până la momentul meciului”, a povestit Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu pariază pe Florinel Coman în noul sezon

Florinel Coman este cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului. Cu toate acestea, în sezonul trecut, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani, nu a reuşit să se ridice la nivelul dorit. În noua stagiunea a Ligii 1, mijlocaşul este aşteptat să presteze un joc mai bun şi să aibă o pregătire fizică mult mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu consideră că Florinel Coman este unul dintre cei mai valoroşi jucători din cadrul lotului FCSB-ului. Mijlocaşul lui Gigi Becali a fost măcinat de accidentări sezonul trecut, fapt pentru care nu a reuşit să aibă realizări notabile.

„Mie îmi place foarte mult, e mijlocaș stânga de bandă. Cumva, sunt în contradicție cu ce spune Gică Hagi, care l-a crescut și care-l folosea și în bandă, și nouă fals.

Are și calitatea asta, are execuții foarte bune, finalizează bine, dar, pentru mine, Coman e mijlocaș stânga. El e un jucător foarte valoros, dar doar dacă stă bine fizic”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Florinel Coman a bifat 21 de meciuri în sezonul trecut, marcând un singur gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5. Coman a fost cumpărat de Gigi Becali în 2017, în schimbul a 3 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia