Închide meniul
EXCLUSIV

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 17:11 / Actualizat: 3 septembrie 2023, 12:20

Reclamă
Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo. Edi Iordănescu a mers pe mâna lui Horaţiu Moldovan, Ştefan Târnovanu şi Marian Aioani pentru meciurile care pot duce naţionala României mai aproape de EURO 2024. România – Kosovo va fi pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru dubla de foc cu Israel şi Kosovo, iar absenţa lui Roland Niczuly pare surprinzătoare, având în vedere forma excelentă a portarului de la Sepsi.

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Conform unor surse din cadrul FRF, Niczuly nu a fost convocat pentru meciurile naţionalei din cauza unor declaraţii pe care le-a dat în urmă cu un an. Mai exact, acesta a spus că nu ar refuza o convocare la naţionala Ungariei.

Nu știu dacă ar surprinde o convocare la naționala Ungariei. Prima opțiune e România, dar, dacă va veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza pentru că e o onoare din partea fiecărui jucător să joace la națională, îți ridică cota, iar dacă nu sunt dorit în țară, voi merge în altă parte, dacă va veni un semn.

E problema lor, selecționerul răspunde de ceea ce se întâmplă la echipa națională și trebuie să respectăm. Eu mă simt pregătit, decizia nu e în mâna mea„, a fost declaraţia dată de Roland Niczuly.

Reclamă

De asemenea, an alt motiv al neconvocării lui Niczuly este şi faptul că Edi Iordănescu este precaut şi din cauza episodului cu Daniel Boloca.. Jucătorul a ales să meargă la un meci test pentru naţionala Italiei, deşi fusese convocat la naţionala României.

Totuşi, asta nu înseamnă că Roland Niczuly are porţile închise la echipa naţională a României. Momentan, Edi Iordănescu a ales să meargă pe continuitate şi să nu se abată de la principiul său. Selecţionerul României a spus că toţi jucătorii care vin la naţională trebuie să dea totul şi să fie concentraţi doar la echipa naţională.

Eu simt că deja se creează o altă stare de spirit, o altă unitate. Jucătorii au înțeles că nu mai e de glumă, nu se mai poate veni la echipa națională și rata campanii. Adică venim, ne dorim și să vedem ce iese, nu mai există așa ceva. Trebuie să venim să dăm tot ce e mai bun. Reprezentăm România și nu e un clișeu, trebuie să fim foarte bine încărcați cu responsabilitate„, spunea Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a anunţat lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu a anunţat lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo. „Tricolorii” vor juca pe 9 şi 12 septembrie în preliminariile Campionatului European din 2024, iar ambele meciuri se vor disputa la Bucureşti.

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

Reclamă

ATACANȚI

România se află pe locul 2 în Grupa I, cu 8 puncte după primele 4 meciuri. Israel, prima adversară din luna septembrie a „tricolorilor” se află pe locul 3, cu 7 puncte, în timp ce Kosovo se află pe locul 5, cu 3 puncte.

Clasament Grupa I:

Programul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO 2024

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și