Închide meniul
EXCLUSIV

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 17:11 / Actualizat: 3 septembrie 2023, 12:20

Reclamă
Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo. Edi Iordănescu a mers pe mâna lui Horaţiu Moldovan, Ştefan Târnovanu şi Marian Aioani pentru meciurile care pot duce naţionala României mai aproape de EURO 2024. România – Kosovo va fi pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru dubla de foc cu Israel şi Kosovo, iar absenţa lui Roland Niczuly pare surprinzătoare, având în vedere forma excelentă a portarului de la Sepsi.

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Conform unor surse din cadrul FRF, Niczuly nu a fost convocat pentru meciurile naţionalei din cauza unor declaraţii pe care le-a dat în urmă cu un an. Mai exact, acesta a spus că nu ar refuza o convocare la naţionala Ungariei.

Nu știu dacă ar surprinde o convocare la naționala Ungariei. Prima opțiune e România, dar, dacă va veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza pentru că e o onoare din partea fiecărui jucător să joace la națională, îți ridică cota, iar dacă nu sunt dorit în țară, voi merge în altă parte, dacă va veni un semn.

E problema lor, selecționerul răspunde de ceea ce se întâmplă la echipa națională și trebuie să respectăm. Eu mă simt pregătit, decizia nu e în mâna mea„, a fost declaraţia dată de Roland Niczuly.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, an alt motiv al neconvocării lui Niczuly este şi faptul că Edi Iordănescu este precaut şi din cauza episodului cu Daniel Boloca.. Jucătorul a ales să meargă la un meci test pentru naţionala Italiei, deşi fusese convocat la naţionala României.

Totuşi, asta nu înseamnă că Roland Niczuly are porţile închise la echipa naţională a României. Momentan, Edi Iordănescu a ales să meargă pe continuitate şi să nu se abată de la principiul său. Selecţionerul României a spus că toţi jucătorii care vin la naţională trebuie să dea totul şi să fie concentraţi doar la echipa naţională.

Eu simt că deja se creează o altă stare de spirit, o altă unitate. Jucătorii au înțeles că nu mai e de glumă, nu se mai poate veni la echipa națională și rata campanii. Adică venim, ne dorim și să vedem ce iese, nu mai există așa ceva. Trebuie să venim să dăm tot ce e mai bun. Reprezentăm România și nu e un clișeu, trebuie să fim foarte bine încărcați cu responsabilitate„, spunea Edi Iordănescu.

Reclamă

Edi Iordănescu a anunţat lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu a anunţat lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo. „Tricolorii” vor juca pe 9 şi 12 septembrie în preliminariile Campionatului European din 2024, iar ambele meciuri se vor disputa la Bucureşti.

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

ATACANȚI

România se află pe locul 2 în Grupa I, cu 8 puncte după primele 4 meciuri. Israel, prima adversară din luna septembrie a „tricolorilor” se află pe locul 3, cu 7 puncte, în timp ce Kosovo se află pe locul 5, cu 3 puncte.

Clasament Grupa I:

Programul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO 2024

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și