Închide meniul

Motivul pentru care Radu Drăguşin nu joacă la EURO 2023, alături de România U21! Anunţul presei din Italia

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 9:46

Reclamă
Motivul pentru care Radu Drăguşin nu joacă la EURO 2023, alături de România U21! Anunţul presei din Italia

Motivul pentru care Radu Drăguşin nu joacă la EURO 2023, alături de România U21

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la echipa naţională/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Radu Drăguşin nu joacă la EURO 2023, alături de România U21. Deşi este eligibil pentru participarea la turneul final european di acest an, fundaşul de 21 de ani nu este prezent în lotul lui Emil Săndoi, aceasta fiind decizia luată de oficialii echipei la care evoluează, Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 va debuta la EURO 2023 într-un meci cu Spania U21. Partida se va desfăşura pe stadionul Ghencea, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Motivul pentru care Radu Drăguşin nu joacă la EURO 2023, alături de România U21

Presa din Italia notează faptul că oficialii celor de la Genoa nu i-au dat voie lui Radu Drăguşin să evolueze la EURO 2023, alături de naţionala U21. „Grifonii” vor merge în cantonament începând cu 10 iulie, şi vor ca fundaşul central să fie odihnit înainte de începerea stagiului de pregătire.

Drăguşin a fost prezent însă sub comanda lui Edi Iordănescu, pentru „dubla” României cu Elveţia şi Kosovo. De altfel, fundaşul central a fost titular în ambele partide disputate de naţională, în această lună.

Pentru Emil Săndoi şi naţionala U21, Radu Drăguşin reprezintă o pierdere majoră, având în vedere faptul că acesta a avut un sezon de vis la Genoa, echipă alături de care a promovat în Serie A.

Reclamă

În lipsa lui Radu Drăguşin, Emil Săndoi s-ar putea baza pe cuplul de fundaşi centrali format din Bogdan Racoviţan şi Victor Dican.

Lotul final al României U21 pentru EURO 2023

Portari: Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Popa (FC Voluntari), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj).

Fundaşi: Alexandru Pantea (FCSB), Bogdan Racoviţan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Victor Dican (FC Botoşani), Andrei Borza (Farul), Valentin Ţicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi);

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşi: Dragoş Albu (U Craiova 1948), Alexi Pitu (Bordeaux / Franţa), Constantin Grameni (Farul), Alexandru Işfan (Universitatea Craiova), Adrian Mazilu (Farul), Valentin Mihăilă (Parma), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948);

Atacanţi: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul / Fiorentina).

Emil Săndoi este pregătit pentru debutul la EURO 2023

Emil Săndoi este pregătit pentru debutul la EURO 2023. Selecționerul tricolorilor mici a vorbit despre partidele de la turneul final organizat de România și Georgia, dar și despre jucătorii pe care îi va avea la dispoziție pentru acestea. Declarația acestuia vine în contextul în care lotul României U21 a suferit anumite modificări, din cauza problemelor apărute cu anumiți fotbaliști.

Emil Săndoi a vorbit despre situația României de la Campionatul European U21. Selecționerul este de părere că elevii săi au toate șansele la victorie în primul meci și speră că tricolorii mici vor fi împinși de la spate de suporterii prezenți pe stadion.

„Întâlnim un adversar titrat, cu jucători valoroși în componență, dar am încredere în băieții noștri. Sper să avem parte de un stadion plin, știm că suporterii sunt mereu la înălțime. Sper să avem parte de un debut bun”, și-a început discursul selecționerul naționalei U21.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și