Închide meniul
LIVE TEXT

Muntenegru U21 – România U21 1-2! Louis Munteanu a realizat dubla şi tricolorii sunt din nou în avantaj

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2024, 17:29

Reclamă
Muntenegru U21 – România U21 1-2! Louis Munteanu a realizat dubla şi tricolorii sunt din nou în avantaj

Muntenegru U21 - România U21, LIVE TEXT

Louis Munteanu, bucurie în timpul unui meci al naționalei U21/ Profimedia

Muntenegru U21 – România U21, duelul din preliminariile EURO U21, e în format live text, pe AS.ro, de la ora 17:00. Duelul este unul extrem de important pentru naționala lui Daniel Pancu, în vederea calificării la turneul final european de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două etape rămase de disputat, situația în grupa României este foarte echilibrată. „Tricolorii” ocupă locul trei, cu 16 puncte, la egalitate cu Finlanda U21. Lider este Elveția U21, cu 17 puncte.

Muntenegru U21 – România U21 1-2 LIVE TEXT

Min. 27 Muntengegru U21 – România U21 1-2! Tricolorii sunt din nou în avantaj, după ce Louis Munteanu a reuşit dubla cu un şut din interiorul careului. Atacantul de la CFR Cluj a primit o pasă excelentă de la Octavian Popescu în interiorul careului.

Min. 21: Muntenegru U21 – România U21 1-1! Janjic a restabilit egalitatea cu un gol marcat direct din corner.

Min. 16: Muntenegru U21 – România U21 0-1! Louis Munteanu a deschis scorul după o centrare de pe partea dreaptă

Reclamă
Reclamă

Min. 13: Bară pentru România! Rareş Ilie a driblat un adversar şi a şutat din careu în transversală

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Reclamă

Muntenegru U21: Ivezic – Pajovic, Duric, Malentijevic, Gasevic – Cetkovic, Bulatovic – Janjic, Bakic, Cavor – Perisic.
Rezerve: Joksimovic, Dakic, Franeta, D. Vukovic, Mrvaljevic, N. Vukovic, Bajovic, Jukovic, Gjelaj.
Selecționer: Nikola Rakojevic

România U21: Sava – Pantea, Dănuleasa, Akdag, Borza – Perianu, Grameni – Rareș Ilie – Ianis Stoica, L. Munteanu, Oct. Popescu
Rezerve: Popa, Amzăr, Licsandru, Silaghi, Corbu, Maftei, Rădulescu, Mihai, Blănuță.
Selecționer: Daniel Pancu

România U21 vine după eșecul suferit în duelul cu Finlanda. „Tricolorii” au pierdut clar, scor 0-2. Și adversara de astăzi a naționalei, Muntenegru, a suferit un eșec în ultimul meci, cu același scor, în fața Elveției.

În partida tur, naționala lui Daniel Pancu s-a impus la limită în duelul cu Muntenegru. „Tricolorii” au câștigat partida cu 1-0, grație unui gol marcat de Louis Munteanu.

Tot astăzi, primele două echipe din grupa României se vor duela. Elveția va primi vizita Finlandei de la ora 21:00.

După meciul cu Muntenegru, România se va mai duela cu Elveția, pe 15 octombrie, de la ora 19:00. Partida se va disputa arena din Giulești. Tot în ultima etapă a grupei, Finlanda va primi vizita celor din Muntengru.

România se va califica direct la Campionatul European U21 de anul viitor dacă va câștiga grupa. De asemenea, dacă se vor clasa pe locul secund, „tricolorii” vor merge la baraj, care se va disputa în „dublă” manșă, în primăvara viitoare.

Echipa probabilă a României U21, în meciul cu Muntenegru U21:

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21

Daniel Pancu a anunţat lotul convocat pentru „dubla” decisivă din preliminariile EURO U21, iar Octavian Popescu se regăseşte pe listă. Decarul roş-albaştrilor revine sub „tricolor”, al doilea jucător convocat de la campioană fiind Alexandru Pantea.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:01

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

17:57

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

17:55

Amendă uriașă pentru un club din Premier League! Suma pe care trebuie să o plătească, după ce oficialii au criticat arbitrajul

17:53

„E un şoc!” Novak Djokovic încă se gândeşte la Rafael Nadal după calificarea în semifinalele de la Shanghai: „E copleşitor”

17:35

„M-au băgat în spital” Marcel Răducanu, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate: „Mă sufocam! Inima, doar la 40%”

17:08

„Vom avea răbdare”. Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 6 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”
Citește și