Închide meniul

Mutu l-a ridicat în slăvi pe Vlad! Reacţia goalkeeper-ului de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 19:50

Mutu l-a ridicat în slăvi pe Vlad! Reacţia goalkeeper-ului de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu este selecţionerul României U21

Mutu a lăudat prestaţia goalkeeper-ului de la FCSB şi consideră că acesta este unul dintre cei mai buni din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Poate să ajungă acolo unde-şi doreşte"

"Vlad a avut intervenţii cum trebuie să aibă. I-am spus după meci că trebuie să mai lucrăm atunci când plecăm din zona 1, cu construcţie de la portar. De multe ori ne este frică să jucăm, văzând adversarii că sunt aproape le este puţin teamă. 

Dar, este unul dintre cei mai buni portari din România şi trebuie să aibă mare încredere în el. Doar aşa, jucând şi cu tupeu, poate să ajungă acolo unde îşi doreşte", a declarat Adrian Mutu pentru FRF.

Andrei Vlad: "Ăsta e rolul portarului"

Andrei Vlad a vorbit şi el despre evoluţia sa din meciul cu Finlanda U21, câştigat cu 3-1. Goalkeeper-ul FCSB a avut mai multe intervenţii salvatoare.

"Ăsta e rolul portarului, să apere mingile, na, să-şi ajute echipa în momente grele pentru că se poate întâmpla să mă ajute echipa şi pe mine într-un moment mai nefast al meu

Reclamă

Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun, să cresc de la meci la meci… Am o vârstă bună şi sper să mă propulseze în continuare mai departe", a spus şi Andrei Vlad.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și