Închide meniul

Naționala care vrea să îl fure pe Enes Sali! L-au contactat pe tatăl jucătorului. Decizia luată de acesta

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 9:34

Naționala care vrea să îl fure pe Enes Sali! L-au contactat pe tatăl jucătorului. Decizia luată de acesta

Dezvăluiri despre Enes Sali

Hepta

  • Enes Sali are 15 ani și 3 luni
  • El a fost convocat de Mirel Rădoi pentru dubla cu Islanda și Liechtenstein

Conform gsp.ro, selecționerii Canadei și Canadei U23 au insistat pentru Enes Sali, iar tatăl jucătorului a fost contactat și a purtat discuții cu Mauro Biello (selecționer Canada U23).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali, dorit de canadieni

Tatăl lui Enes Sali a luat decizia imediat după ce Mirel Rădoi l-a chemat la naționala mare pe jucătorul Farului. El este în lot pentru dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein și va rămâne fotbalistul României.

Totuși, pentru ca Enes Sali să rămână jucătorul nostru, el va trebui să adune trei meciuri la naționala mare, până când va împlini 21 de ani.

Reclamă

Puştiul Enes Sali a primit „botezul” echipei naţionale!

Enes Sali a vorbit despre primele impresii din cantonamentul naţionalei, dar şi despre jucătorul cu care şi-ar dori să stea în cameră în această perioadă. „Am puţine emoţii, dar nu cred că mă afectează şi sper să joc cât mai mult. Este o onoare să fiu aici. Sunt foarte fericit pentru această convocare.

Mă simt foarte bine. Am vorbit cu băieţii. M-au felicitat pentru această convocare. Cred că o să mă descurc. Îmi plac Răzvan Marin Stanciu Ianis. Mi-ar plăcea să stau cu Ianis în cameră”, a spus Enes Sali, într-un interviu pentru FRF TV.

Reclamă

Cristi Manea, alături de Enes Sali

Lângă Enes Sali a stat Cristi Manea, fundaşul CFR-ului, chiar cel care este în acest moment cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată la echipa naţională. Fundaşul CFR-ului şi-ar dori ca Enes Sali să-i calce pe urme.

„Pentru mine experienţa de la debut a fost una dintre cele mai frumoase pentru că nu mă gândeam ca la o vârstă atât de fragedă să deputez la echipa naţională mare. A fost o onoare pentru mine că m-am schimmbat cu jucători foarte importanţă din fotbalul românesc. M-aş bucura foarte mult ca Enes să îmi ia locul pentru că avem nevoie de jucători tineri.

Prima mea zi în cantonament a fost una emoţionantă. Jucasem doar câteva meciuri în Liga I la Viitorul. Am făcut pasul direct la echipa mare, cu jucători importanţi, veniţi din campionate mari ale Europei. Am avut destul de multe emoţii. Ţin minte că Ciprian Marica m-a luat cu el în cameră prima dată. Mi-a dat încredere. Nu m-am simţit că sunt mai mic decât ei sau inferior”, a spus Manea, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”