Închide meniul

Naționala lui Rădoi, program infernal în toamnă din cauza pandemiei. ”Vă spun în premieră asta!”

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 18:16

Reclamă
Naționala lui Rădoi, program infernal în toamnă din cauza pandemiei. ”Vă spun în premieră asta!”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via hepta

Naționala lui Rădoi, program infernal în toamnă din cauza pandemiei. ”Vă spun în premieră asta!”

România va trebui să joace partida cu Islanda în septembrie. Meciul trebuia să aibă loc în martie, dar a fost amânat de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. De asemena, UEFA ia în calcul ca partidele din Liga Națiunilor să se desfășoare în toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță: ”Fiecare federație a trebuit să își exprime opțiunea”

Stoichiță a explicat cum va fi sistemul de disputare al meciurilor pentru selecționata antrenată de Rădoi.

”Discuțiile sunt pentru cele trei date oficiale din toamnă, septembrie, octombrie, noiembrie. Nu știu care sunt propunerile din partea echipelor. Dar fiecare federație a trebuit să își exprime opțiunea. Probabil, cele trei date din perioada asta, nu vor fi doar două meciuri, ci vor fi trei. 

Un baraj plus două meciuri de Liga Națiunilor sau două baraje și un meci de Liga Națiunilor, nu știu cum va fi.S-ar putea juca meciul cu Islanda în septembrie și al doilea meci, finala, în noiembrie. Fiecare perioadă oficială ar urma să aibă trei meciuri, dar repartizate într-un anumit fel”, a declarat Stoichiță, pentru Digi Sport.

România U-21 va evolua în luna noiembrie

Stoichiță a mai anunțat ce se va întâmpla cu naționala U-21, care este pregătită de Adi Mutu. România U-21 va juca cu Danemarca în noiembrie.

Reclamă
Reclamă 4

”Pentru Adi Mutu, barajul va fi în luna noiembrie. Danemarca va fi ultimul meci. Ei nu au schimbat data din calendarul toamnei, ci au adaugat meciul din martie, pe care l-au pus ultimul meci.

Dacă ai rezultate bune, meciul cu Danemarca poate fi o finală. Și va fi o finală la noi în țară”, a mai spus Stoichiță, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:28

„Încrederea este enormă!” Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „E marele star”

18:10

VIDEOMax Verstappen, pole-position în Marele Premiu al Austriei! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

17:53

Mircea Lucescu l-a elogiat pe Marius Şumudică, după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024: „Îl salut în mod special”

17:38

Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin! Florin Manea a făcut anunţul: „Hai să clarificăm!”

17:25

România, locul 5 la numărul de fani prezenţi la EURO 2024! Germania a pierdut primul loc chiar la ea acasă

17:00

VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și