Închide meniul
Foto

Naţionala României a ajuns în Israel. Răzvan Burleanu ţine aproape de Edi Iordănescu. Tricolorii, testaţi pentru Covid-19 chiar pe aeroport. Selecţionerul are mari bătăi de cap

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 martie 2022, 23:55

Naţionala României a ajuns în Israel. Răzvan Burleanu ţine aproape de Edi Iordănescu. Tricolorii, testaţi pentru Covid-19 chiar pe aeroport. Selecţionerul are mari bătăi de cap

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei României au ajuns în Israel

AS.ro

Naţionala României a ajuns în Israel, acolo unde va disputa marţi un meci amical. Va fi a doua partidă test în care Edi Iordănescu va sta pe banca tricolorilor, după eşecul suferit în Ghencea, cu Grecia, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul reprezentativei noastre are probleme neaşteptate la început de mandat. A pierdut jucători importanţi chiar în cantonament şi a făcut deplasarea cu un lot decimat. Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 şi au fost lăsaţi acasă. Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB) au fost convocaţi de urgenţă.

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei României au ajuns în Israel

După aproape 4 ore de la decolarea de pe aeroportul Henri Coandă, contabilizând zborul de 2h30’, testarea COVID la sosirea la Tel Aviv plus drumul cu autocarul, tricolorii au ajuns la hotelul care îi va găzdui până marţi, ziua amicalului cu Israel.

Mâine, la stadionul Netanya, vor avea loc conferinţa de presă şi antrenamentul oficial dinaintea jocului. Rămâi alături de noi!”, este mesajul de pe site-ul frf.ro.

Alexandru Maxim, care era într-o formă extraordinară, a părăsit şi el lotul României din cauza unei viroze respiratorii. Un alt titular din disputa cu Grecia, Mario Camora, a acuzat probleme medicale şi s-a întors la echipa de club.

Reclamă

Răzvan Burleanu a ţinut să arate că îl susţine pe Edi Iordănescu şi a făcut deplasarea în Israel. Preşedintele FRF s-a cazat în acelaşi hotel cu componenţii primei reprezentative.

Meciul amical România – Israel se va disputa pe stadionul din Netanya şi este programat marţi, de la ora 20.45. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Israel – România, marţi, 20:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Răzvan Burleanu, alături de Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și