Închide meniul

S-a confirmat! Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea amicalului cu Israel. Şase jucători sunt OUT. Anunţul FRF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 martie 2022, 18:14

S-a confirmat! Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea amicalului cu Israel. Şase jucători sunt OUT. Anunţul FRF

Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională

Hepta

Naţionala România a plecat spre Tel Aviv în efectiv redus. Tricolorii au mari probleme de lot înaintea amicalului cu Israel, ultimul test înainte de startul Nations League. Edi Iordănescu a trebuit să renunţe la şase jucători care au Covid-19 sau au acuzat probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestele cele mai „negre” s-au adeverit. Alex Maxim şi Mario Camora au fost lăsaţi şi ei acasă. În locul lor au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).

Edi Iordănescu, fără şase jucători pentru amicalul Israel – România

Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 şi nu au mai făcut deplasarea. Edi Iordănescu a plecat în Israel fără ei.

Tricolorii au decolat spre Tel Aviv pentru meciul cu Israel! La testarea COVID efectuată în această dimineață nu a mai fost depistat niciun caz pozitiv. Au rămas însă acasă cei 4 jucători depistați pozitiv ieri, alături de secundul Florin Constantinovici.

Pe lângă aceștia, Alexandru Maxim, puternic afectat de o viroză respiratorie, și Mario Camora, cu probleme musculare, nu au făcut nici ei deplasarea„, a fost anunţul făcut de FRF.

Reclamă

Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu, care au acuzat viroze respiratorii și n-au fost în lot pentru meciul cu Grecia, s-au refăcut și pot juca cu Israel.

Sunt multe probleme medicale. Mi-e frică să nu se agraveze, din ce informații am. Patru jucători sunt izolați în camere. Alții acuză ceva probleme. Ne-am și testat, așteptăm să primim și rezultatele. Nu voiam să se întâmple asta la primul joc, dar asta e situația”, a fost declaraţia lui Edi Iordănescu după eşecul suferit la debut, împotriva Greciei, scor 0-1.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Israel – România, marţi, 20:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Edi Iordănescu a făcut deplasarea fără şase jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și