Închide meniul

NEWS ALERT | Armenia – România se joacă cu spectatori. Organizatorii au vândut toate biletele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 9:35

NEWS ALERT | Armenia – România se joacă cu spectatori. Organizatorii au vândut toate biletele

Profimediaimages

Armenia - România se dispută cu spectatori

Conform telekomsport.ro, organizatorii au vândut cele 4.500 de tichete puse la vânzare. Stadionul Vazgen Sargsyan Republican, pe care vom disputa al treilea meci din campania de preliminarii, are o capacitate de 14.000 de locuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii vin după două meciuri jucate pe Arena Naţională, fără niciun fan în tribune. România a bătut Macedonia de Nord, cu 3-2, şi a fost învinsă de Germania, cu 0-1. 

Armenia – România | Stanciu: Trebuie să batem

Partida Armenia – România va fi miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro. Tricolorii au toate motivele să spere la o victorie: au câștigat ultimele patru dueluri directe cu armenii.

"Trebuie să batem în Armenia. E obligatoriu să batem în Armenia. Nu simţim că am depăşit aşteptările oamenilor. Probabil vor fi critici şi după acest meci. Am arătat altfel în ultimele minute, am încercat să egalăm. Trebuie să mergem înainte şi să rămânem cu ce a fost bun din acest meci. Era normal ca ei să controleze", a declarat Nicolae Stanciu după România – Germania 0-1.

După 0-1 cu Germania, România a căzut pe locul 4 în grupa J din calificările la CM 2022. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Reclamă

Clasamentul grupei J în calificările pentru CM 2022

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și