Închide meniul

Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”: „A fost cel mai bun an al carierei datorită calificării la EURO”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 15:39

Reclamă
Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023: „A fost cel mai bun an al carierei datorită calificării la EURO

Nicolae Stanciu a primit trofeul "Golul Anului 2023"

Nicolae Stanciu, cu trofeul "Golul anului 2023" / frf.ro

Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023” la Alba Iulia. Căpitanul naționalei se bucură acasă, la Alba Iulia, de ultimele zile de pauză până la intrarea în cantonament cu echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai frumos gol al anului, așa cum au votat fanii, a fost cel marcat de Stanciu, din lovitură liberă, în partida cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”

Mă bucur că reușita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat, a spus mijlocașul naționalei, citat de frf.ro.

Într-un interviu FRF.tv, Nicolae Stanciu a dezvăluit ce înseamnă pentru el calificarea la EURO 2024, cum l-a schimbat rolul de tată, ce mesaj i-a transmis lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham și spune că în succesul tricolorilor comunicarea e cheia, relația bună între noi, vorbim despre orice, luăm deciziile împreună ca să fie bine pentru întreg grupul.

Stanciu a analizat grupa de la Campionatul European 2024, a explicat de ce își dorea să întâlnească Italia și Portugalia la turneu final și a descris campionatul din Arabia Saudită: „Când am jucat cu Al-Hilal am crezut că joc în Liga Campionilor”.

Reclamă

Cum au votat Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu la FIFA The Best 2023

Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu au votat la FIFA The Best 2023 din partea României. Selecţionerul i-a votat, în ordine, pe Erling Haaland (Manchester City), Kylian Mbappe (PSG) şi Victor Osimhen (Napoli), la premiul pentru cel mai bun jucător FIFA al anului 2023.

Căpitanul naţionalei, Nicolae Stanciu, i-a preferat, în ordine, pe Lionel Messi (Inter Miami), Kylian Mbappe (PSG) şi Kevin De Bruyne (Manchester City).

La feminin, căpitanul României, Ioana Bortan, le-a votat pe Keira Walsh, Mapi Leon şi Aitana Bonmati.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul Cristian Dulca le-a preferat pe Salma Paralluelo, Aitana Bonmati şi Jennifer Hermoso.

Lionel Messi şi Aitana Bonmati au fost desemnaţi jucătorii anului 2023, luni seară, la gala FIFA The Best, de la Londra.

Messi şi Haaland au fost la egalitate de puncte

Lionel Messi şi Erling Haaland au fost la egalitate de puncte, 48, în clasamentul pentru desemnarea celui mai bun jucător al anului 2023 în cadrul Galei FIFA The Best.

Pentru acordarea premiilor s-au luat în considerare voturile selecţionerilor, căpitanilor, jurnaliştilor şi fanilor din selecţionatele afiliate FIFA.

Messi şi Haaland au obţinut amândoi 48 de puncte, dar articolul 12 din regulamentul de acordare a premiilor explică faptul că, în caz de egalitate, câştigătorul este cel care a primit cele mai multe cinci puncte din voturile căpitanilor.

Leo Messi, în total cu 48 de puncte, a obţinut 13 puncte de la voturile căpitanilor (677 de voturi), 11 puncte de la antrenori (476 de voturi), 11 puncte de la presă (315 voturi) şi 13 puncte de la fani (613.293 de voturi).

Cele 48 de puncte ale lui Haaland provin din 11 puncte din partea căpitanilor (557 voturi), 13 puncte din partea antrenorilor (541 voturi), 13 puncte din partea presei (729 voturi), 11 puncte din partea fanilor (365.893 voturi).

Reclamă

Aflat pe locul 3, Kylian Mbappe a obţinut 35 de puncte, 9 din partea căpitanilor, 9 din partea antrenorilor, 9 din partea jurnaliştilor şi 8 din partea fanilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și