Închide meniul

Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor” la EURO 2024: „E uimitor! Va deveni unul dintre cei mai buni din lume”

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2024, 18:17

Reclamă
Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor la EURO 2024: „E uimitor! Va deveni unul dintre cei mai buni din lume

Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui "tricolor" la EURO 2024: "E uimitor! Va deveni unul dintre cei mai buni din lume"

Radu Drăguşin, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu şi Andrei Raţiu, în timpul meciului România - Ucraina, la EURO 2024 / Profimedia

Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor”, după victoria de senzaţie a României în faţa Ucrainei, scor 3-0, în primul meci de la EURO 2024. Căpitanul naţionalei, care a marcat primul gol al partidei de la Munchen, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul celor de la Tottenham a făcut o partidă uriaşă pe Allianz Arena, arena celor de la Bayern Munchen, o altă echipă care l-a dorit în iarnă. Drăguşin a făcut un joc foarte bun şi a primit o mulţime de laude.

Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor” la EURO 2024: „E uimitor! Va deveni unul dintre cei mai buni din lume”

Nicolae Stanciu l-a lăudat şi el pe Radu Drăguşin. Acesta a vorbit despre cât de mult munceşte fundaşul la antrenamente şi este convins că va deveni unul dintre cei mai buni apărători din lume, chiar dacă este vorba de un jucător care are numai 22 de ani.

Mai mult, Stanciu speră ca din sezonul viitor, Radu Drăguşin să prindă mai multe meciuri ca titular în tricoul lui Tottenham:

„E uimitor! E încă foarte tânăr, are 22 de ani, va deveni unul dintre cei mai buni stoperi din lume. Îl văd mereu cum muncește la antrenamente, vrea să progreseze pentru ca sezonul viitor să devină titular la Tottenham”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024 este Dennis Man. Jucătorul Parmei şi-a trecut în cont două pase de gol în România – Ucraina 3-0, unul dintre cele mai importante meciuri din istoria tricolorilor.

Chiar dacă nu s-a aflat pe lista marcatorilor, fostul fotbalist de la FCSB a ieşit în evidenţă cu cele două assist-uri oferite la golurile înscrise de Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş.

Astfel, spaniolii de la Marca l-au inclus pe Dennis Man în echipa ideală a primei etape a grupelor de la EURO 2024, acesta fiind trecut în linia de mijloc, alături de Kante şi Fabian.

Reclamă

Echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024 (4-3-3): Verbruggen (Olanda) – Hernandez (Franța), Hancko (Slovacia), Bastoni (Italia), Carvajal (Spania) – Fabian (Spania), Kante (Franța), Dennis Man (România) – Musiala (Germania), Gakpo (Olanda), Arda Guler (Turcia).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:00

LIVE TEXTCehia – Turcia 0-0 şi Georgia – Portugalia 1-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și