Închide meniul

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo: „Ne dorim să luăm 6 puncte în această dublă”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 17:13

Reclamă
Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo: „Ne dorim să luăm 6 puncte în această dublă

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo

Nicolae Stanciu, interviu pentru FRF TV / captura youtube FRF TV

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo. România – Israel se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în timp ce meciul cu Kosovo se dispută marţi, tot de la ora 21: 45 şi tot pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo este transmis în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo

Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă.

Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine. Aici mă refer la meciul din Kosovo, dar având în vedere condiţiile în care s-a jucat acea partidă zic eu că suntem ok.

Reclamă

Am reuşit să facem egal şi cu Elveţia, care e o echipă extrem de puternică. Suntem bine, deocamdată suntem pe loc de calificare şi sper să rămânem acolo până la finalul campaniei.

„E foarte bine că jucăm pe Arena Naţională”

Grupul (n.r.: îi dă încredere), este unul foarte puternic, unit. Avem jucători cu foarte multă calitate, toţi avem o anumită experienţă la nivel internaţional, chiar şi cei mai tineri. Atmosfera de aici este una foarte-foarte bună şi asta mă face să cred că am progresat de la acţiune la acţiune şi putem să progresăm încă foarte-foarte mult.

Este un lucru foarte bun (n.r.: că meciurile se dispută pe Arena Naţională), chiar dacă ştiu că mulţi suporteri îşi doresc să jucăm şi în alte oraşe din ţară. Cred eu că este un lucru bun pentru că este cel mai mare stadion din ţară. Cu siguranţă va fi arhiplin şi lucrul acesta ne va ajuta.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc să vină să umple stadionul pentru că, chiar dacă am enorm de multe meciuri la echipa naţională, nu ştiu dacă am jucat vreodată cu casa închisă. Cred eu că acum va fi diferit pentru că suntem într-un moment bun. Suntem pe finalul acestei campanii şi avem nevoie de susţinerea lor.

Cred că i-am adus şi mai aproape pe fani cu rezultatele din ultimele luni. Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper ca, la final, să ne bucurăm împreună după meci.

Suntem neînvinşi, ne dorim să rămânem la fel şi să luăm 6 puncte în această dublă cu Israel şi Kosovo. Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

România – Israel | Radu Drăguşin, mesaj războinic din cantonamentul naţionalei: „Dacă te duci cu teamă, ai eșuat de la vestiare!”

România – Israel  Radu Drăguşin a transmis un mesaj războinic din cantonamentul naţionalei, înaintea „dublei” de foc cu Israel şi Kosovo.

Radu Drăguşin a avut un discurs de adevărat lider şi a spus că jucătorii naţionalei României nu trebuie să se teamă în momentul în care intră pe teren. De asemenea, Drăguşin a spus că pe el în ajută faptul că are adversari de top în Serie A, acolo unde joacă pentru Genoa.

„Avem o echipă solidă”

„Mă simt în formă, am jucat toate meciurile până acum, am continuitate și caut mereu să îmbunătățesc lucrurile. Analizez cu staff-ul toate detaliile, fac asta și singur, tocmai pentru a crește de la meci la meci. Avem o echipă solidă, un grup unit, adică atu-uri puternice pentru a ne atinge obiectivul.

E simplu! Am strâns 45 de meciuri anul trecut, ceea ce înseamnă un plus important de experiență. Asta e principala diferență. În calitate de fundaș central, am nevoie de continuitate pe teren, să mă confrunt cu cât mai multe situații, să învăț inclusiv din greșeli.

Reclamă

Dacă te duci cu teamă la un meci, ai eșuat de la vestiare. Rolul meu e să apăr poarta indiferent de context și de rival, pe asta mă focusez în fiecare secundă. Cine pleacă de la ideea că are în față un adversar care va face tot ce dorește pe gazon, e pierdut! Cu campioana Italiei nu poate fi ușor, dar sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv în următoarea etapă din Serie A.

E important însă pentru mine să am în față adversari de top, cu tehnică, viteză, forță, capacitate de a pătrunde. Asta e calea spre a deveni mai bun”, a spus Radu Drăguşin pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și