Închide meniul

Nicuşor Bancu, OUT de la naţională! Mirel Rădoi l-a înlocuit de urgenţă cu un campion de la CFR Cluj. Cum arată lotul pentru amicalele cu Georgia şi Anglia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2021, 20:22

Nicuşor Bancu, OUT de la naţională! Mirel Rădoi l-a înlocuit de urgenţă cu un campion de la CFR Cluj. Cum arată lotul pentru amicalele cu Georgia şi Anglia

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu

Nicușor Bancu, într-un meci pentru echipa naţională/ Hepta

Nicuşor Bancu, OUT de la naţională. Fundaşul Universităţii Craiova a ieşit accidentat din ultimul meci, Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu, OUT de la naţională

Nicuşor Bancu este suspect de ruptură de ligamente la genunchi, iar, recent, a fost supus unui test RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentarea. Astfel, Mirel Rădoi nu s-a mai putut baza pe serviciile căpitanului oltenilor şi a decis să îl înlocuiască.

Mario Camora, campion cu CFR Cluj, a fost alesul selecţionerului.

„Din păcate, din motive medicale, Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) nu mai este apt pentru această acțiune, astfel că în locul său a fost convocat azi, 27 mai, fundașul Mario Camora (CFR Cluj)” se arată pe FRF.ro.

profimediaimages.ro

Lotul României pentru amicalele cu Georgia şi Anglia

Din cauza accidentărilor, Mirel Rădoi nu i-a putut convoca pe Ionuț Radu, Alin Toșca, Valentin Mihăilă, Dennis Man, George Pușcaș şi Florin Andone.

Reclamă

România, partide amicale cu Georgia şi Anglia în iunie

România-Georgia se joacă pe 2 iunie, iar Anglia-România se pe 6 iunie, la Middlesrbough. Meciul va avea loc de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul „Riverside” din Middlesbrough.

Selecţionerul Mirel Rădoi şi secundul său, Nicolae Dică, au jucat pe această arenă cel mai trist al meci al carierei. Mai mult, actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, le-a fost adversar.

În urmă cu 15 ani, Steaua a fost eliminată de Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA. Gazdele, cu Southgate căpitan, au fost conduse cu 2-0, la care se adăuga şi rezultatul din tur: 1-0, pentru Steaua. Middlesbrough a revenit uluitor. A învins cu 4-2 şi s-a calificat în finală.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și