Închide meniul

Nicușor Stanciu, cu lacrimi în ochi după umilința din Norvegia. "Probabil fanii se gândesc că am venit să facem figurație". Mijlocașul trăiește un adevărat coșmar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 18:41

Nicușor Stanciu, cu lacrimi în ochi după umilința din Norvegia. "Probabil fanii se gândesc că am venit să facem figurație". Mijlocașul trăiește un adevărat coșmar

Profimediaimages

Nicușor Stanciu, afectat psihic de eșecul din Norvegia

Stanciu și-a stăpânit cu greu lacrimile și a părut a fi extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Tricolorii au suferit cel mai greu eșec cu Mirel Rădoi pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Stanciu, afectat de înfrângerea suferită în Norvegia

"Este greu să vii la națională și să pierzi așa. Dar este mult mai dureros decât calificarea pierdută. Nu cred că este vorba de experiență sau că au fost mai mulți tineri sau jucători care nu au multe selecții. La națională joacă cine decide antrenorul, cine crede că e mai în formă.

Și noi, care am intrat la 4-0, trebuia să facem ceva. Din păcate nu am făcut asta de la începutul meciului și am mai pierdut un meci. Chiar nu știu la ce să mă aștept la meciul cu Austria", a transmis Stanciu la PRO X.

Jucătorul Slaviei Praga a dezvăluit că trece prin momente extrem de dificile. Pandemia de coronavirus l-a lovit din plin.

"Probabil lumea se gândește că noi venim la națională doar ca să facem figurație, dar nu e așa. Eu am o lună în cantonament, am stat în hotel la Praga pentru meciurile de Champions League. Soția este singură la Praga însărcinată, nu am văzut-o decât o zi într-o lună.

Reclamă

Dacă nu iubeam să vin la națională…nu veneam. Noi facem mari sacrificii pentru echipa națională, dar din păcate nu este de ajuns. În momentul acesta nu mai putem să vorbim că noi românii suntem mai tehnici decât Norvegia, decât suedezii, dacă nu arătăm mai mult ca ei", a ținut să transmită mijlocașul de 27 de ani.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și