Închide meniul

Noi detalii despre situaţia lui Mirel Rădoi! "Sunt convins că se va retrage el, la cum îl cunosc, nu e nevoie să fie dat afară"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 8:19

Reclamă
Noi detalii despre situaţia lui Mirel Rădoi! "Sunt convins că se va retrage el, la cum îl cunosc, nu e nevoie să fie dat afară"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirel Rădoi

"Îl cunosc pe Mirel, este un autodidact. Cosmin Olăroiu, un antrenor de succes, crede că va fi depășit de Mirel Rădoi în meseria de antrenor. Cred că Mirel înțelege unde sunt greșelile și are un discurs coerent și aplicat, nu îmi amintesc de alt antrenor așa. Am mai văzut antrenori care vorbesc politicianist, dar la Mirel totul este pe față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răchită: "Calificarea a fost compromisă de când s-a tras la sorți și am căzut cu Germania"

La echipa U21 a avut rezultate, la echipa mare a reușit să creeze un vestiar care îl ascultă și stimează, iar lucrurile astea nu le poate face oricine. Rădoi vine de acolo, dintre fotbaliști, nu ai cum să nu interacționezi cu un asemenea antrenor. Nu este arogant, nu este un introvertit care să nu discute cu jucătorii.

Calificarea a fost compromisă de când s-a tras la sorți și am căzut cu Germania. Noi ne luptăm pentru locul 2, nu am pierdut șansele, eu zic că Mirel trebuie să ducă această campanie la final, apoi sunt convins că se va retrage el, la cum îl cunosc, nu e nevoie să fie dat afară. E campania lui, a luat-o de la 0, și-a făcut strategia, proiectul, și dacă nu-l va duce la sfârșit, mai mult ca sigur se va retrage. Dar haideți să îi dăm credit, mai sunt meciuri de jucat", a spus Răchită, citat de gsp.ro. 

Mirel Rădoi va pleca de pe banca naţionalei României

Totuşi, din sursele AntenaSport, aceste trei meciuri din preliminariile CM 2022 au fost ultimele din acest mandat al lui Mirel Rădoi. În acest moment, cei de la FRF sunt decişi să renunţe la colaborare, lipsind doar un anunţ oficial. 

Pe de altă parte, chiar Rădoi a fost cel care, la finalul meciului pierdut în Armenia (2-3) a anunţat că se gândeşte serios la demisie. 

Reclamă
Reclamă 4

"În momentul de faţă îl am (n.r. – gândul de demisie). Vreau să încerc să mai treacă o perioadă de timp. E un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Mi-e greu să vă spun pentru că mă încearcă sentimente ciudate. În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma", a spus Mirel Rădoi la Pro X, după Armenia – România 3-2.

Marius Şumudică e primul antrenor care spune DA naţionalei

Pe lista posibililor înlocuitori se află Marius Şumudică, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu, Gică Hagi sau Cosmin Olăroiu. Primul a anunţat deja că nu ar refuza o asemenea ofertă. De notat că cei enumeraţi mai sus sunt toţi liberi de contract în acest moment. 

"Oricine şi-ar dori să antreneze echipa naţională. Trebuie să fii nebun să spui nu unei oferte din partea naţionalei, dar trebuie să iei în calcul experienţa care, cât de cât, nu-mi lipseşte în momentul de faţă.

Reclamă

Am acumulat atâta experienţă, dar cred că sunt alţi antrenori îndreptăţiţi, care ar putea să fie înaintea mea ca selecţioneri", a precizat Şumudică.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și