Închide meniul

Norvegia – România 4-0. În ultimul HAAL(AND)! Tricolorii au fost făcuți șah-mat de starul lui Dortmund. Octombrie de coșmar pentru Rădoi

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 17:20

Norvegia – România 4-0. În ultimul HAAL(AND)! Tricolorii au fost făcuți șah-mat de starul lui Dortmund. Octombrie de coșmar pentru Rădoi

Profimediaimages

România a primit patru goluri de la Norvegia

  • Norvegia - România 4-0
  • Cele două echipe au ratat calificarea la Campionatul European

Tricolorii nu și-au revenit după eșecul din Islanda, scor 1-2, și au fost învinși la scor de Norvegia. Haaland și-a demonstrat încă o dată clasa și a reușit o triplă în poarta lui Tătărușanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starullui Dortmund a deschis scorul în minutul 13 al meciului. Sorloth a majorat diferența în minutul 39. România a fost făcută șah-mat în partea secundă de Haaland. Acesta a mai marcat în minutele 64 și 74.

Norvegia – România 4-0

Min. 93: Final de joc în Norvegia

Reclamă

Min. 74: Goool Norvegia! Monstrul Haaland lovește din nou.

Min. 64: Goool Norvegia! Haaland a făcut dubla. Tricolorii sunt la pământ.

Reclamă

Min. 63: Ocazie pentru România. Iancu șutează bine, însă portarul advers este la post.

Min. 52: Șansă importantă de a înscrie pentru tricolori. Ianis Hagi a încercat să reia spectaculos, dar a fost blocat de un fundaș advers!

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Pauză.

Min. 39: Goool Norvegia! Sorloth îl învinge și el pe Tătărușanu. România este fără replică în fața nordicilor.

Min. 30: O nouă ocazie pentru Norvegia. Sorloth trece și el pe lângă gol, dar Manea este atent și respinge.

Min. 25: Ocazie pentru Norvegia. Tătărușanu salvează echipa națională în situație de unu la unu cu Haaland.

Min. 13: Goool Norvegia! Haaland răpune naționala lui Rădoi din pasa lui Odegaard.

Min. 7: Ocazie pentru România! Cicâldău șutează periculos de la aproximativ 20 de metri, dar portarul advers este pe fază și reține.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă

Norvegia – România | Echipele de start

Norvegia (4-2-3-1): 1. Jarstein – 14. Elabdellaoui-cpt, 6. Strandberg, 3. Ajer, 2. Meling – 21. Normann, 15. Berge – 10. Odegaard, 11. Elyounoussi, 23. Haaland – 9. Sorloth. 

Selecționer: Lars Lagerback

Rezerve: 12. Hansen, 13. Rossbach – 4. Ostigard, 5. Rosted, 7. King, 8. Berg, 16. Svensson, 17. Linnes, 18. Midtsjo, 19. Henriksen, 20. Hauge, 22. Thorsby

România (4-3-3): 12. Tătărușanu-cpt. – 6. Manea, 15. Burcă, 3. Toșca, 11. Bancu – 8. Cicâldău, 2. Crețu, 18. Marin – 14. Hagi, 9. Pușcaș, 19. Iancu. 

Selecționer: Mirel Rădoi

Rezerve: 1. Niță, 16. Lazar – 4. Hanca, 5. Bălașa, 7. Alibec, 10. Maxim, 13. Keșeru, 17. Deac, 20. Mitriță, 21. Grigore, 22. Camora, 23. Stanciu

Norvegia – România | Echipa de start trimisă în teren de Rădoi

Tătărușanu – Manea, Burcă, Toșca, Bancu – Răzvan Marin, Crețu, Cicâldău – Ianis Hagi, George Pușcaș, Gabi Iancu

Tricolorii vor să facă uitată prestația modestă din partida cu Islanda cu o victorie împotriva naționalei lui Haaland. România este peste Norvegia în grupă, cu 4 puncte, iar o victorie ne-ar consolida primul loc.

Dezamăgit de meciul din Islanda, Mirel Rădoi a anunțat că va face mai multe schimbări în echipă.

"E clar că vor fi schimbări în primul 11 din mai multe puncte de vedere. Călătoria, oboseala meciului cu Islanda atât din vedere fizic cât și mental, după aceea principiile noastre de joc pentru a respecta ceea ce ne-am propus la începutul acestei campanii…indiferent de adversar să stăm cât mai sus, să avem o posesie bună a balonului, să încercăm să avem o reacție după pierderea mingii și cred că lucrurile astea vor trebui să continue. Sunt lucrurile pozitive pe care le-am avut", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Norvegia – România live text | Toate testele Covid-19 au ieșit negative

România a câștigat o primă bătălie în Norvegia. Toate testele pentru Covid-19 sunt negative.

"Au sosit, în cantonamentul naționalei de la Radisson Nydalen din Oslo, rezultatele testului COVID efectuat ieri dimineață. Este vorba de testarea oficială UEFA pentru partida cu Norvegia de azi, ora 19:00. Toți tricolorii și membrii staff-ului naționalei au rezultate negative! Hai, România! Luptăm împreună!", se arată pe frf.ro.

Norvegia – România live text | Rădoi îl poate da afară pe Lagerback

Selecționerul Norvegiei poate fi demis dacă va pierde meciul cu România. Lagerback s-a enervat la conferința de presă când a fost întrebat despre acest subiect.

Nu e treaba mea să vorbesc despre postul meu, Federația este cea care ia astfel de decizii. Dacă vor să ne despărțim, este evident că mă voi da la o parte, dar asta se va întâmpla doar după o discuție cu cei din Federație, nu aici, în presă”, a declarat Lars Lagerback, la conferința de presă de sâmbătă.

Norvegia – România live text | Echipele probabile

Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Linnes – Elyounoussi, Berge, Normann, J. King – Sorloth, Haaland 

Antrenor: Lars Lagerback 

România: Tătărușanu – Hanca, Burcă, Toșca, Bancu – R. Marin, Al. Crețu – I. Hagi, N. Stanciu, Al. Maxim – G. Pușcaș

Antrenor: Mirel Rădoi

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”