Închide meniul

Notele primite de jucătorii echipei naționale după România-Israel 1-1. Cine a fost cel mai slab „tricolor”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 10:41

Reclamă
Notele primite de jucătorii echipei naționale după România-Israel 1-1. Cine a fost cel mai slab tricolor”

Notele primite de jucătorii echipei naționale după România-Israel 1-1

Florinel Coman şi Denis Alibec, în România - Israel / Profimedia

Notele primite de jucătorii echipei naționale după România-Israel 1-1. Specialiștii au anunțat punctajele obținute de jucători după partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obținut un rezultat de egalitate în partida cu Israel, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Kosovo, care va avea loc marți seară, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Notele primite de jucătorii echipei naționale după România-Israel 1-1. Deian Sorescu a obținut cel mai mic punctaj

Specialiștii de la sofascore.ro au publicat notele obținute de jucătorii echipei naționale a României, după meciul cu Israel, încheiat la egalitate, scor 1-1. Cele mai mari note ale selecționatei au fost obținute de Denis Alibec, care a deschis scorul în minutul 27, și de Nicolae Stanciu. Aceștia au obținut nota 7,2.

În tabăra „tricolorilor”, jucătorul care a primit cea mai mică notă a fost Deian Sorescu. Fotbalistul lui Rakow nu a avut cea mai bună seară, iar din cauza prestației modeste a fost schimbat de către selecționer în minutul 57, în locul lui intrând Olimpiu Moruțan.

Cea mai mare notă a partidei a fost obținută de israelianul Neta Lavi, jucător legitimat la formația japoneză Gamba Osaka. Fotbalistul de 27 de ani a oferit pasa decisivă pentu golul marcat de Oscar Gloukh în minutul 53. De asemenea, acesta a avut o prestație bună pe tot parcursul meciului.

Reclamă

Notele obținute de jucătorii echipei naționale:

Florin Răducioiu, concluzie amară după România-Israel 1-1

Fostul component al echipei naționale a vorbit despre jocul elevilor lui Edi Iordănescu din partida cu Israel, încheiată la egalitate, cu scorul de 1-1. Florin Răducioiu este de părere că naționala României a fost dominată la toate capitolele de către adversari și că singurul lucru pozitiv, după meciul de pe Arena Națională, este rezultatul.

„Sunt foarte dezamăgit, am fost dominați la aproape toate capitolele. Am văzut teamă la jucătorii noștri, asta m-a dezamăgit foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

N-am putut să jucăm. Am fost dominați clar, singura notă pozitivă e rezultatul. Per total sunt foarte dezamăgit, naționala ne-a oferit puține lucruri la nivel de joc.

Suntem foarte modești, nu legăm 4 pase, habar nu avem de fotbal! Nu am existat pe teren în repriza a doua!”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

După acest rezultat, România se menține pe locul al 2-lea în Grupa I, în preliminariile pentru EURO 2024. Pe primul loc este Elveția, cu 11 puncte. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au obținut, până în momentul de față, 9 puncte, în timp ce locul al 3-lea este ocupat de Israel, cu 8 puncte.

Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Belarus și Kosovo, cu câte 4 puncte obținute în cele 5 meciuri jucate până acum. Ultima poziție este ocupată de Andorra, care a obținut doar două puncte.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase Vezi toate știrile
Citește și