Închide meniul

„Nu aruncați cu pietre în mine!” Mirel Rădoi a spus că naționala nu are „față” de mondial, Mihai Stoichiță a reacționat imediat

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 13:43

„Nu aruncați cu pietre în mine! Mirel Rădoi a spus că naționala nu are „față de mondial, Mihai Stoichiță a reacționat imediat

Mirel Rădoi, în timpul unui meci

Profimedia

  • Mirel Rădoi, concluzie dureroasă
  • Cum a reacționat Mihai Stoichiță

Mirel Rădoi a spus, după remiza cu Islanda, scor 0-0, că naționala României nu are, în acest moment, valoarea necesară pentru a juca la un Campionat Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E o întrebare bună şi mă pui în dificultate, dacă aş răspunde direct, nu ar fi bine pentru niciuna dintre părţile implicate. Nu, mă refeream în planul locului 2. Dacă vorbim de un baraj, cred că naţionala României merită. Dacă vorbim de un Mondial, nu aruncaţi cu pietre în mine, nu cred că naţionala României e pregătită”, a spus Mirel Rădoi.

Citește și:

Replica lui Mihai Stoichiță pentru Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță a reacționat imediat și a spus că România își poate face’faţă’ de mondial dacă ajunge la baraj. În acest momente, România are nevoie ca Islanda să nu piardă cu Macedonia de Nord, pentru a mai spera la locul 2 de baraj.

Reclamă

„Dacă ajungem la baraj, putem să ne facem o ‘faţă’ de mondial! A progresat în ultima vreme naţionala României. E o echipă care construieşte, are trasee foarte clare, răbdare în a construi.Se vede mâna lui Mirel, da„, a spus Mihai Stoichiță la telekomsport.ro.

Schimb de replici Mirel Rădoi – Mihai Stoichiță

Mirel Rădoi și MIhai Stoichiță au avut un schimb de replici după meciul cu Islanda. După meci a izbucnit un scandal între Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță.

Reclamă

Selecționerul a declarat la conferința de presă că a fost deranjat de indicațiile venite din tribune, în timpul meciului, și l-a arătat cu degetul pe Mihai Stoichiță. Directorul tehnic de la FRF a recunoscut că a strigat la jucători, dar susține că nu a dat indicații.

Am strigat şi eu, că striga toată lumea. „Hai, acum, să urcăm! Să dăm gol!” Toată lumea în jurul meu striga. Ce indicaţii să dai, măi? La sfârșitul meciului, când le spui haideţi acum, să urcăm?

Astea au fost indicaţiile, încurajări: „Hai, hai peste ei!” Înregistrarea probabil o să arate multe indicaţíi din tribună. Nu de la mine, de la mulţi alţii care strigau.

Reclamă 4 / 0/3

M-am dus în cabină după meci. Am felicitat băieţii, chiar și pe Mirel. L-am strâns în braţe şi i-am zis că n-am jucat rău. N-am finalizat, asta e!„, a spus Stoichiță, conform telekomsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Mesajul oficialului FRF.
Fotbal intern • 21 mart., 11:57
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: „Băi, băiete, ai greșit”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid - FCSB 4-0
Liga 1 • 10 mart., 10:59
Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0: „Au cele mai mari şanse!”
Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 7 mart., 23:21
Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu! Ce i-a transmis selecţionerul directorului tehnic al FRF