Închide meniul

„Nu este cel mai mare luptător” Verdictul lui Răzvan Lucescu, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 8:19

Reclamă
„Nu este cel mai mare luptător Verdictul lui Răzvan Lucescu, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Iată verdictul lui Răzvan Lucescu, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională. Fiul lui Mircea Lucescu l-a pregătit pe actualul jucător de la Universitatea Craiova și a spus un motiv pentru care selecționerul „l-a lăsat acasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Mitriță nu a fost inclus în lotul echipei naționale pentru amicalele din luna iunie. Înainte de EURO 2024, „tricolorii” se vor duela cu Bulgaria, pe 4 iunie, și cu Liechtenstein, pe 7 iunie. România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Verdictul lui Răzvan Lucescu, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Antrenorul care a câștigat un nou titlu în Grecia l-a avut în lot, în urmă cu câteva sezoane, pe Alex Mitriță. Răzvan Lucescu crede că actualul jucător de la Universitatea Craiova este un om incredibil și serios.

Totuși, actualul antrenor de la PAOK a spus că Edi Iordănescu l-a „lăsat acasă” pentru că, în anumite momente, acesta „nu este cel mai mare luptător”:

„Nu ştiu de ce nu a prins lotul. Este un antrenor care a decis un lot. Eu nu ştiu lotul, iau de bun ce îmi spui. Antrenorul ştie ce are de făcut.

Reclamă
Reclamă 4

Eu pot să vorbesc despre Alex, despre talentul lui, despre caracterul lui. Un talent incredibil, un băiat extraordinar, serios. Probabil că nu este cel mai mare luptător în momentele de dificultate.

Cred că pentru el Universitatea Craiova este locul perfect. Este un jucător care trebuie să fie rege acolo unde este şi Craiova îi poate oferi asta”. a spus Răzvan Lucescu, la întoarcerea în țară.

Răzvan Lucescu a cucerit un nou titlu în Grecia după meciul cu Aris, din ultima etapă a campionatului. Derby-ul Salonicului s-a încheiat cu victoria echipei lui Lucescu, cu scorul de 2-1. Meciul s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională. Fostul oficial al Universității Craiova nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre selecționerul României.

Cârțu a dezvăluit că se aștepta ca Mitriță să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu. Acesta a spus însă că selecționerul a ignorat cifrele jucătorului de la Universitatea Craiova și că astfel a atras furia fanilor din Oltenia.

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat şi face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că şi i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui şi n-ai ce să-i faci! Şi eu am fost antrenor şi am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii şi am nemulţumit lumea. Uneori a ieşit bine, alteori nu şi au avut ei dreptate… Asta e!

Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriţă să-şi vadă de viaţa lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare şi să califice echipa în Conference şi să uite de relaţia asta”, a spus Sorin Cârțu, la gsp.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și