Închide meniul

„Nu i-a plăcut faţa lui” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 8:45

Reclamă
„Nu i-a plăcut faţa lui Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România

Alexandru Mitriţă, după golul marcat în România - Lituania 3-1/ Hepta

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România, în meciul cu Lituania. Patronul de la Universitatea Craiova nu a uitat de faptul că jucătorul său a fost convocat doar o singură dată la naţională, în mandatul lui Iordănescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit la echipa naţională, după o pauză de aproape doi ani. Acesta a reuşit să închidă tabela în duelul cu Lituania, marcând din pasa lui Denis Alibec.

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România

Mihai Rotaru a avut un discurs dur şi a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu a fost convocat la naţională în ultimii doi ani. Patronul Universităţii Craiova a transmis că Edi Iordănescu a „avut o problemă” cu mijlocaşul oltenilor şi nu i-a „plăcut faţa lui”.

De asemenea, Rotaru a dezvăluit că Edi Iordănescu nu a purtat discuţii personale cu Alexandru Mitriţă, aşa cum o făcea cu ceilalţi jucători. Patronul oltenilor a dezvăluit, însă, că Mircea Lucescu a reuşit să-i readucă mijlocaşului dorinţa de a fi în lotul naţionalei.

„Edi (n.r. – Iordănescu) vorbea cu Olaru și restul jucătorilor, niciodată nu l-a băgat în seamă pe Mitriță, n-a avut o discuție. I-am zis să fie profesionist până la capăt, deși nu mai voia să vină la echipa națională.

Reclamă
Reclamă

Mitriță n-a avut nicio problemă cu Edi, ci Edi cu Mitriță. Poate nu i-a plăcut fața lui. Edi are o problemă de comunicare. Mitriță a spus în acel moment că vrea să plece de la echipa națională, dacă nimeni n-avea nevoie de el. Mitriță e un jucător cu personalitate, chiar exacerbată uneori.

Trebuie să-l respecți și să vorbești cu el, dacă faci asta îți dă totul. Înainte de meciul cu Lituania, Mitriță mi-a zis că nu-l interesează deloc dacă nu joacă sau dacă joacă un minut sau 10. Mircea Lucescu a știut să vorbească cu el, asta mi-a spus acum două zile”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1

Alex Mitriţă a avut un mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1. Mitriţă a ironizat modul în care s-a discutat despre el.

Reclamă

„(n.r. Alex, felicitări, iată o revenire de senzaţie, cu victorie şi cu gol pentru tine. Ce înseamnă acest lucru?) Aveam nevoie de această victorie, să facem 6 puncte, să fim primii în clasament. Am muncit pentru această victorie, pe un teren greu. Sunt bucuros că m-am întors la echipa naţională şi sunt bucuros că am marcat şi am câştigat.

(n.r.: Ai fugit direct la nea Mircea. Ce ai discutat cu el şi ce a însemnat convocarea aceasta pentru tine?) A discutat foarte multe cu mine, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. A avut încredere în mine, chiar dacă în aceşti doi ani de zile s-au vorbit foarte multe despre mine, despre bad boy-ul din mine, cum se zicea pe la televizor.

(n.r. A fost ceva adevărat şi care a fost situaţia cu Edi Iordănescu de n-ai mai venit?) Haideţi să nu ne mai gândim ce a fost. Trăiesc prezentul şi ce va fi de acum înainte la echipa naţională.

Pentru noi este o onoare (n.r.: să fie antrenat de Mircea Lucescu). Mai ales pentru mine, că am lucrat şi cu domnul Răzvan Lucescu, şi acum cu nea Mircea. Am putut lucra cu amândoi şi sunt foarte mândru de acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Lituania 3-1.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:44

O nouă plecare de la Rapid! Jayson Papeau s-a despărţit de giuleşteni! Unde va evolua francezul

11:34

Mircea Lucescu s-a consultat cu Răzvan Lucescu, înainte de a-l convoca pe Alex Mitriţă la naţională: „Talentul e capricios!”

11:14

„I-a arătat lui Rangers ce pierde!” Ianis Hagi, lăudat de scoţieni după ce a fost decisiv pentru România

10:49

Marius Şumudică a mai renunţat la un jucător! Plecare de ultim moment de la Rapid: „Îi urăm succes!”

10:14

Basarab Panduru, lăsat „mască” de decizia lui Mircea Lucescu: „Un semnal de alarmă! Vom vedea şi alţi jucători!”

9:52

„România e o echipă puternică şi fără ajutor!” Selecţionerul Lituaniei „a luat foc”, după înfrângerea suferită în Ghencea

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 4 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și